De Mihai Niculescu,

Bianca Devins, de 17 ani, a fost ucisă duminică, în Utica, New York. Un bărbat a sunat la 112 și a mărturisit că a omorât-o și că se va sinucide. Când polițiștii au intrat în apartament, individul era înjunghiat în gât, dar a supraviețuit, arată CNN și Digi24. Tânăra era cunoscută pe rețelele de socializare în special în SUA.

Polițiștii au văzut apoi smocuri de păr brunet în încăpere, iar bărbatul, identificat drept Brandon Clark, de 21 de ani, a recunoscut că părul era al iubitei lui pe care tocmai o omorâse. În apartament a fost descoperit și cadavrul aproape decapitat al tinerei, arată sursele citate.

Bărbatul a dat declarații anchetatorilor și a povestit că și-a cunoscut iubita în urmă cu două luni, pe Instagram, iar relația lor a devenit rapid una foarte apropiată. Sâmbătă, au fost împreună la un concert în New York, de unde s-au întors după ora 22:00. Din motive încă neclare, s-au luat la ceartă, iar iubitul său a ucis-o.

„Avem informații că bărbatul a fotografiat cadavrul și a distribuit imaginile pe platforma Discord (aplicație de comunicare pentru gameri, pe care pot fi distribuite și texte și clipuri – n.n.)”, a declarat un purtător de cuvânt al Poliției.

Brandon Clark a fost dus la spital, a primit îngrijiri medicale, iar anchetatorii spun că va supraviețui.

Familia Biancăi a transmis prin intermediul anchetatorilor o declarație prin care a mulțumit prietenilor și familiei pentru sprijin. Tânăra tocmai absolvise colegiu și se pregătea să înceapă din toamnă facultatea.

„Bianca avea 17 ani și era o artistă talentată, o soră iubitoare, verișoară și o tânără minunată, care a fost luată de lângă noi prea devreme. Acum se uită la noi de Sus, unde se joacă cu pisica ei, Belle”, se spune în mesajul familiei.

Sursa imaginii: CNN

Citeşte şi:

Pompierii români se întrec în demonstrații cu provocarea #bottlecapchallenge. Cum deschid salvatorii sticle cu motocicleta, cu drujbe și furtunuri!

Cum se distrează fetele lui Gigi Becali noaptea! În ce ipostază au fost surprinse de paparazzi
GSP.RO

Cum se distrează fetele lui Gigi Becali noaptea! În ce ipostază au fost surprinse de paparazzi