Vegas: Constiincioasa in activitatea pe care o desfasoara, Vegas va fi apreciata pentru exactitudine, minutie si grija pe care o arata detaliilor, punand astfel in evidenta simtul analitic si multa scrupulozitate. Spiritul sau se poate ridica deasupra nivelului mediu, datorita capacitatii de concentrare si aptitudinii de a reduce semnificativ ceea ce este neimportant in profitul a ceea ce este esential. Rezervata, cu suficienta prudenta comportamentala pentru a se feri de greseli, isi controleaza conduita cautand cu timiditate adevarul, dar si cu scrupulozitate. Din cauza unui sentiment de libertate diminuat, ii este destul de greu sa perceapa si sa prezinte lucrurile de amploare sau complicate, mai cu seama in situatiile cand intervine o doza de pesimism, care o lipseste de incredere in posibilitatile sale. Din dorinta de a se proteja, sociabilitatea ei este autoritara, simte nevoia sa se supravegheze in relatiile cu mediul, sa fie reflexiva, in ciuda faptului ca undeva in intimitate exista dorinta de a fi remarcata si admirata. In functie de conjunctura, poate aparea tendinta de a disimula, adoptand atitudini nesincere, totul pentru a frana tendintele spontane cand isi pot spune cuvantul fantezia constructiva si creatoare. Unele aspecte ale scrisului semnaleaza momente de oboseala, tendinta de a abandona lupta inainte de vreme, melancolie, manifestari de inconsecventa, capricii, exclusivism si gelozie. Atunci cand ideile sale nu sunt in consens cu cele ale interlocutorilor, nu va interveni in dialog, va prefera sa taca, desi aceasta atitudine ar putea sa-i atraga unele suferinte spirituale. Se va retrage in interiorul sau, acolo unde exista multa bogatie, care sa o ajute sa depaseasca clipele de tensiune. In astfel de cazuri poate deveni visatoare, idealista, sa isi imagineze situatii iesite din comun, totul acompaniat de orgoliu si supraestimarea posibilitatilor sale. In mod permanent „V” va fi nemultumita de munca pe care o desfasoara si va incerca s-o modifice, s-o infrumuseteze, sa-i dea o anumita culoare, folosind in acest scop inovatii care sa nu aiba suport in realitate. Cu multa feminitate, „V” dispune de calitatile si defectele care exista la orice femeie: farmec, blandete, nepasare, sensibilitate exacerbata.
Cine e Vegas?
Vegas, alias Silvia Launescu, a reusit sa se impuna repede pe piata muzicala. Mizand pe originalitate, a fost identificata drept „Fata cu vioara” datorita nedespartirii de acest instrument, neobisnuit pentru muzica dance. Nascuta in Timisoara, Vegas s-a stabilit in Bucuresti pentru a-si definitiva studiile (Liceul de Muzica „Dinu Lipatti” si Conservatorul). Interpreta considera ca este o fire energica si temperamentala, reteta ideala a succesului din punctul ei de vedere.
Mihai Leu: Dorinta de a se depasi constituie trasatura principala a lui Mihai Leu, careia i se aliaza orgoliul si ambitia, cu statut permanent, incat sa-l impinga pana la idealism. El isi poate fixa scopuri greu de realizat, care, in caz de esec, ii pot atrage deziluzii. Nu va renunta, fiind un luptator care se orienteaza dupa indemnul „incearca”. Arma sa in astfel de momente ramane atacul, in asociere cu independenta spiritului si dorinta de originalitate. O oarecare lipsa de suplete in ceea ce priveste relatiile deriva dintr-un comportament aparent rigid, care permite uneori sa tina la distanta anumite persoane, dar si sentimente. Stilul sau de gandire se afla sub semnul originalitatii si din acest punct de vedere poate face proba unei apreciabile fineti psihologice. In anumite imprejurari, lipsa certitudinii ii poate inspira stereotipuri si indoieli, in timp ce efortul sau se canalizeaza in scopul de a nu permite emotiilor sa-i invadeze judecata. Increderea in posibilitatile sale ii poate atrage forme de origine narcisista, nevoia de a fi admirat si, in acelasi timp, sa se supraestimeze, punand in valoare nevoia de activitate, de initiativa, sprijinit de optimism. In ceea ce priveste semnatura, Mihai Leu arata tendinta spre distinctie si formalism, grija de a observa, cu certa rigoare, normele si traditiile sociale, dar si regulile de comportament care pot sa-i puna in valoare deferenta. Pregnanta e si dorinta de a merge numai inainte, pentru a-si atinge obiectivele pe care si le-a fixat, relevand astfel o personalitate angajanta, dinamica, hotarata, sa se implice total in activitatile sale. Concomitent, cu o anumita doza de incapatanare, se intrevede si tendinta naturala de a medita in tacere, sa arate interes pentru ideile noi, folosindu-si in astfel de cazuri simtul observatiei, care e foarte dezvoltat. Cat despre afectivitate, M.L. poate face demonstratii spontane de tandrete, fara nici un calcul prealabil sau vreun gand ascuns, demonstrand ca nu are temeri nici frane inhibitoare, ci dimpotriva, se arata asa cum simte si traieste in forul sau interior, cu franchete in sentimente. O anumita doza de credulitate ii poate afecta sensibilitatea si sa-i atraga manifestari lipsite de tact. Nu se va arunca in tumultul vietii fara sa-si ia masuri de prevedere. Deci, chibzuinta si ordine interioara!
Cine e Mihai leu?
Mihai Leu a fost primul campion mondial profesionist din istoria boxului romanesc. In 1997, la Havana era medaliat cu aur la intrecerile supreme ale juniorilor, pentru ca apoi sa plece in Germania. Dupa ce si-a incheiat carierea pugilistica din cauza unei accidentari, Mihai Leu s-a reorientat spre raliuri, reusind sa devina vicecampion national.

EXCLUSIV „Mai bine, gura mică!" » Ce se întâmplă, de 5 ani!, în relația Anamaria Prodan - Laurențiu Reghecampf
PARTENERI - GSP.RO
EXCLUSIV „Mai bine, gura mică!" » Ce se întâmplă, de 5 ani!, în relația Anamaria Prodan - Laurențiu Reghecampf
Marele actor al României pe care toată lumea l-a UITAT. Mormântul lui nu are nici flori, nici lumânări. E DEPLORABIL!
Playtech.ro
Marele actor al României pe care toată lumea l-a UITAT. Mormântul lui nu are nici flori, nici lumânări. E DEPLORABIL!
Un bărbat de 66 de ani din Sălaj, executat silit pentru un leu
Observatornews.ro
Un bărbat de 66 de ani din Sălaj, executat silit pentru un leu
Horoscop 28 octombrie 2021. Leii au idei bune, le pun în practică fără rețineri, și totuși ceva pare să lipsească
HOROSCOP
Horoscop 28 octombrie 2021. Leii au idei bune, le pun în practică fără rețineri, și totuși ceva pare să lipsească
Informații de ultimă oră despre vaccinul Pfizer. Specialiștii au făcut anunțul
Știrileprotv.ro
Informații de ultimă oră despre vaccinul Pfizer. Specialiștii au făcut anunțul
Surpriză. Vedeta prinsă pe un site de adulţi. Ce tarif avea. A fost imediat concediată
Telekomsport
Surpriză. Vedeta prinsă pe un site de adulţi. Ce tarif avea. A fost imediat concediată
Psoriazis – mai mult decât o boală de piele
PUBLICITATE
Psoriazis – mai mult decât o boală de piele