MENIU CAUTĂ

Vezi reacţiile liderilor PDL după scandalul de la şedinţa Coaliţiei

Distribuie

"Am plecat cu toţii când s-a terminat"

Vicepreşedintele PDL, Elena Udrea, a dezmințit zvonurile și a declarat că toţi participanţii au plecat atunci când aceasta s-a încheiat: "Nu, am plecat cu toţii când s-a terminat şedinţa, în jur de ora 11.00. Deci, nu există, cred că asta e pe surse de la PSD". De asemenea, întrebată dacă PDL a cerut la şedinţa coaliţiei bani pentru primării, Udrea a spus că nu s-a dezbătut nimic în plus faţă de discuţiile pe care membrii coaliţiei le au de obicei.

„Nu au fost tensiuni între coaliţie şi premier”

Secretarul general al PDL, Ioan Oltean, susține că nu a fost nicio tensiune între premier şi reprezentanţii puterii: „Eu nu am fost dimineaţă la şedinţa coaliţiei, însă nu cred că au fost tensiuni. Întotdeauna membrii coaliţiei au lucrat într-o armonie perfectă cu premierul Ungureanu. De aceea, zvonurile care circulă astăzi sunt falsuri, obişnuite de altfel în mass-media românească. Eu asigur că nu există şi nu a fost nicio tensiune între premier, pe de o parte, şi membrii coaliţiei pe de altă parte”, a precizat Oltean, după şedinţa BPN a PDL.

„Emil Boc ne-a prezentat ce s-a discutat în coaliţie, fără a vorbi despre divergenţe”

Pe aceeași linie a fost și Preşedintele Organizaţiei de Femei a PDL, Sulfina Barbu, care a declarat: „Eu nu am fost la şedinţa coaliţiei, cei care au fost pot să confirme sau pot să infirme şi domnul prim-ministru poate să confirme sau să infirme. Eu nu am fost informată că au fost discuţii contradictorii în şedinţa coaliţiei. Ne-am prezentat subiectele care au fost astăzi dezbătute în coaliţie, dar nu au fost prezentate ca fiind puncte de vedere divergente”, a precizat Sulfina Barbu după şedinţa BPN al PDL.
Scandal la Guvern! Premierul Mihai Răzvan Ungureanu a părăsit furios şedinţa coaliţiei

Citește mai multe despre PDL (Partidul Democrat Liberal) pe Libertatea.

Comentarii