MENIU CAUTĂ
23 Mar. 2016 08:15

Un bebeluș român, în pericol după atentantele de la Bruxelles

Distribuie

Soarta unui bebelul din Satu Mare este incertă după atentatele care au avut loc ieri la Bruxelles.

Dragoș Sabou, un băiețel pentru care toată comunitatea din Satu Mare s-a mobilizat, trebuia să fie operat chiar la un spital din Bruxelles.

Familia așteptă acum un semn din partea unității medicale belgiene pentru a vedea dacă intervenția chirurgicală mai poate avea loc în condițiile atentatelor de ieri.

 Deocamdată am contactat și alte spitale, unde s-ar putea face operația şi așteptăm un răspuns. Din câte am înțeles accesul în Belgia este permis, dar restricționat doar pe aeroport şi la metrou. Până să luăm legatura cu alte spitale s-ar putea să se liniștească lucrurile. Depindem doar de răspunsurile celor din Belgia. Sperăm să nu dureze prea mult deoarece operaţia nu poate fi amânată mai mult de două săptămâni”, a declarat pentru Vocea Transilvaniei mama micuțului.

Micuțul Dragoș, de doar 8 luni, a suferă de o boală de inimă, fiind diagnosticat cu o hemoragie internă severă. A suferit o intervenție chirugicală la Târgu Mureș, însă mai are nevoie de încă una, care nu poate fi realizată în România. 

Citește mai multe despre Atentat și Satu Mare pe Libertatea.

Comentarii