MENIU CAUTĂ
08 Sep. 2017 16:52

Viceprimarul de Bărcănești a picat BAC-ul, dar sătenii continuă să-l iubească / VIDEO

Distribuie

S-a încheiat sesiunea de toamnă a Bacalaureatului, la care un viceprimarul comunei prahovene Bărcănești a fost declarat respins. După ce a obţinut media generală 2,4 la sesiunea de toamnă a examenului de bacalureat, viceprimarul Dănuț Duță spune că nu este descurajat, ci că va încerca și anul viitor. Cert este că, fie cu BAC, fie fără BAC, ”vicele e un om bun, cu potenţial şi cu carte”, spun sătenii.

'Alea sunt notele… ăsta-i rezultatul', spune alesul local care a fost notat cu  3,4 la Limba și literatura română, 2,2 la Matematică și 1,6 la Fizică.

Însă localnicii sunt mult mai îngăduitori și  spun că viceprimarul este tânăr și cu sete de carte și mai are timp sa ia și examenul de maturitate, iar în comună este gospodar și priceput, chiar și  fără Bac.

Viceprimarul a susținut probele la Liceul Tehnologic „Anghel Saligny” din Ploiești, specializarea technician în industria textilă, unde a finalizat cursurile de seral acum patru ani. Edilul este motivat pentru următoarea sesiune și spune ca va lua mai multe ore de meditație.

Înainte de decembrie 2016, când a fost ales viceprimar, Dănuț Duță a lucrat la o firmă privată, iar primarul i-a propus să lucreze în echipă cu el. Inițial, nu a acceptat și a fost consilier local, apoi și-a dat acordul și a primit votul de încredere.

Citește mai multe despre primar pe Libertatea.

Comentarii