Într-un răspuns la un comentariu postat pe pagina sa de Facebook, fostul premier scrie: Dragnea ne-a presat pe toți să îl schimbăm pe Daniel Morar, cre îi făcuse dosarul cu Referendumul, cu LC Kovesi spunând că este ‘prietena lui și îl ajută”.

Ponta mai susține că după tragedia din Clubul Colectiv Liviu Dragnea s-a înțeles cu președintele Klaus Iohannis să îi retragă sprijinul politic și să îl numească premier pe Vasile Dâncu.

”Faptul că am demisionat după Colectiv, când Dragnea se înțelesese cu Iohannis să îmi retragă sprijinul politic ca să îl pună pe Vasile Dâncu premier nu are rost să îmi reproșezi mie”, îi mai răspunde Ponta unui cititor de pe pagina sa de socializare.

El continuă răspunsurile pe pagina de Facebook, și afirmă că a facut conferinta de presa la Palatul Victoria alături de alți ministri și a explicat de ce trebuie să demisioneze. ”Guvernul “Ciolos” a fost negociat de Dragnea cu Iohannis și votat de parlamentarii PSD – eu nu am votat!”, mai spune Ponta despre momentul demisiei din funcția de premier, după tragedia Colectiv.

Citește și: EXCLUSIV/ Sute de clienți înșelați vor 375.000 de euro de la Omnia Turism. Se fac investigații pentru evaziune fiscală și înșelăciune

Urmărește-ne pe Google News