Mergi direct la conținut »
Victor Ponta îl critică pe Liviu Dragnea, după mitingul PSD: "Manipulează necazurile și nevoile oamenilor"
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Victor Ponta îl critică pe Liviu Dragnea, după mitingul PSD: "Manipulează necazurile și nevoile oamenilor"

Victor Ponta îl critică pe Liviu Dragnea, după mitingul PSD: „Manipulează necazurile și nevoile oamenilor”

Victor Ponta îl critică pe Liviu Dragnea, după mitingul PSD, printr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook. Astfel, fostul premier și actual deputat acuză ”modul ticălos, cinic și schizofrenic” în care Dragnea și gașca sa au manipulat necazurile si nevoile oamenilor aduși la protest.

„2018 D&D-punem la bătaie soarta și viitorul PSD / Guvernului / Parlamentului / României pentru EI doi ! Merită?
 
 P.S. – spre deosebire de mulți din cei care au criticat mitingul eu îi cunosc pe cei prezenți acolo, îi înțeleg, știu ce necazuri și supărări au, nu îi critic, nu îi disprețuiesc și nu îi acuz/ cred că adevărata problemă o reprezintă modul ticălos, cinic și schizofrenic în care Dragnea și gașca lui le manipulează necazurile și nevoile / cred că este datoria noastră să îi aducem înapoi și să-i integrăm într-o societate solidară și tolerantă!”, a scris Victor Ponta.

Iată și mesajul lui Traian Băsescu după mitingul PSD: „Statul paralel? Eu l-am făcut, iar Dragnea l-a lins!”. Dar și Elena Udrea a transmis un mesaj din Costa Rica despre mitingul PSD: “Trebuia făcut de mult. Din păcate, l-a organizat Dragnea”.

 


Citește și: Presa internațională despre mitingul PSD. AFP: ”O demonstrație de forță, într-un moment în care mai mulți lideri sunt vizați de dosare de corupție”


 

Close
Închide
  Close