MENIU CAUTĂ

Victor Ponta: În trezoreria PSD intră lunar 130.000 de euro din Bugetul de Stat

Distribuie

Fostul președinte PSD Victor Ponta a susținut, vineri seară, printr-un mesaj publicat pe Facebook, că "în trezoreria PSD intră în fiecare lună în jur de 130.000 euro din Bugetul de Stat", bani care trec mai departe la niște firme de partid care promovează "mizerii" pe rețeaua de socializare.

Victor Ponta amintește de episodul de pe Arena Naţională, în care diverse organizaţii judeţele ale PSD au promovat ideea că oamenii de pe stadion au huiduit-o pe Simona Halep, nu pe primarul general al Capitalei.

De asemenea, fostul lider PSD spune că Liviu Dragnea a mințit atunci când a spus „că l-a dat afară pe Harabagiu și că pe paginile de Facebook ale PSD nu se mai difuzează fake news”.

Redăm integral mesajul transmis de Victor Ponta pe pagina de Facebook:

„Ati uitat de episodul Simona Halep a fost huiduită pe Arena Naţională?

Aţi uitat cum a minţit Dragnea la Antena 3 (normal) că l-a dat afară pe Harabagiu şi că pe paginile de Facebook ale PSD nu se mai difuzează fake news?

Aţi uitat cum au postat pe toate paginile lor că «Ponta este agent chinez» pentru că l-am primit la Bucureşti în 2013 pe Premierul Li Keqiang ? (în 2013, Dragnea era vicepremier şi, ca să fie primit la întâlnirea Premierilor de la Snagov, s-a oferit să aducă el nişte porci să îi prepare acolo, ca la Sediul SRI)!

Dacă liderii PSD au uitat, vor avea aceeaşi soartă – şi îşi merită soarta şi Gabriela Firea, care acum poate să afle de pe paginile de Facebook ale PSD că «vinde gazele din Marea Neagră»!

Sigur că poţi să o acuzi pe Gabriela Firea de multe păcate – dacă însă chiar crezi că s-a certat cu Dragnea pentru ‘gazele din Marea Neagră’ înseamnă că ai acelaşi număr de neuroni (adică ZERO) cu cei care au crezut că a fost huiduită Simona Halep!

Din fericire, PSDragnea există în online doar ca să spună nişte minciuni atât de gogonate încât nu le crede nimeni şi ca să încaseze milioane de înjurături / din păcate, în trezoreria PSD intră în fiecare lună cam 100.000 de euro din Bugetul de Stat (adică din banii care ar trebui să meargă la pensii, salarii, spitale, şcoli etc.) care trec mai departe la nişte firme de partid care «promovează» aceste mizerii pe Facebook!

Ca să ştiţi unde se duc banii plătiţi de dumneavoastră ca taxe şi impozite!


VIDEO/Bunătăți din toate colțurile lumii, aduse la Romexpo. „Hamburgerul” sârbesc câștigă teren


 

Citește mai multe despre Victor Ponta și PSD pe Libertatea.

Comentarii