De Iulian Budușan,

„Dacă vrea să rămânem în criză, atunci să-l propună Iohannis tot pe Orban, dar nu are cine să îl voteze în Parlament. PNL a strâns acolo doar 150 de oameni. Cred că virusul Orban este mai rău decât coronavirusul.
Nu cred că vrea cineva să facă alegeri anticipate în august. Mai avem și criza coronavirus, bursele au căzut, iar 80% din producția de seringi și măști se face în China. Deci, mă aștept la o criză economică mondială, nu știu dacă la fel ca cea din 2008. Dar nici atunci România nu a fost ocolită! În aceste condiții, România are nevoie de un guvern, pentru că trebuie să tratăm o boală mai grea decât coronavirus: panica!”, a declarat Ponta.

„PNL Orban face fix ce a făcut PSD Dragnea: numiri clientelare”

Liderul Pro România susține că PNL a început să se comporte ca PSD-ul condus de Liviu Dragnea.

„I-am spus că nu sunt de acord cu Orban, că nu îl votez. Văd că, mai nou, racolează oameni, exact cum făcea Dragnea. PNL Orban face fix ce a făcut PSD Dragnea. Numiri clientelare. Totuși, electoratul PNL este mai elevat și sesizează că liberalii nu au făcut mai nimic din ceea au promis în campanie.

Iohannis a sus că după consultări va nominaliza un om. Noi l-am propus pe Remus Pricopie, dar dacă președintele vine cu o propunere, care să nu fie de la PNL, atunci îl vom susține. Toată țara nu e de la PNL, România nu e a PNL. Pe Nicolae Ciucă eu l-am propus la Marele Stat Major, Bogdan Aurescu este un om bun. Președintele nu trebuie să se gândească ce premier vrea Ponta, PSD sau PMP. Trebuie să pui oameni care să nu servească interesele de partid, ci ale României. Susțin un guvern tehnocrat”, a mai spus Victor Ponta.

Povestea Lenuței, păstoriţa cu 9 copii, din Rășinari: “Ca să-i pot creşte, m-am angajat un fel de slugă, să păzesc caprele oamenilor din sat”
Recomandări
Povestea Lenuței, păstoriţa cu 9 copii, din Rășinari: “Ca să-i pot creşte, m-am angajat un fel de slugă, să păzesc caprele oamenilor din sat”
 

„Luna de miere a PNL s-a dus! În trei luni au distrus țara”

„O să se lupte alții pentru noi, că de la noi nu există. În România, nu se poate fără guvern. Iohannis a spus că nu pune premier de la PSD. Foarte bine! Sunt destui român care pot guverna țara, în afară de un membru PNL. Iohannis poate numi un om cu o echipă de miniștrii care să nu fie membru PNL. Pune și tu niște oameni care, cel puțin până în toamnă, să conducă țara, dar problema PNL este scorul din sodaje. Luna de miere a PNL s-a dus! În teri luni au distrus țara”, conchide liderul Pro România.

„Nu poți, ca partid aflat la conducere, să îl propui pe Orban și să nu îl votezi. Românii nu dau doi bani pe bătălii politice, ci cine conduce țara. Azi ai nevoie de bani în plus de la buget pentru combatarea epidemiei sau de investiții, dar nu are cine să dea OUG. Liberalii se gândesc numai la alegeri„”, a încheiat victor Ponta.

Citeşte şi:

Victor Ponta: „Luna de miere a PNL s-a dus! În trei luni au distrus țara. PNL Orban este egal cu PSD Dragnea”

Reacţii politice, după decizia CCR. Ponta îi cere lui Orban să îşi depună mandatul, iar lui Iohannis să desemneze un nou premier

Victor Ponta: Iohannis ar trebui să-l pună pe Raed Arafat premier

Dani Coman s-a bătut cu interlopii în lupte ilegale de tipul Fight Club. Incredibil cine era promoterul
GSP.RO
Dani Coman s-a bătut cu interlopii în lupte ilegale de tipul Fight Club. Incredibil cine era promoterul
Horoscop 4 iunie 2020. Scorpionii vor învăța lucruri noi, Capricornii au parte de schimbări majore ale intereselor
HOROSCOP
Horoscop 4 iunie 2020. Scorpionii vor învăța lucruri noi, Capricornii au parte de schimbări majore ale intereselor