Mergi direct la conținut »
Victor Socaciu a renunțat la funcția de consul general la Montreal, Canada
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Victor Socaciu a renunțat la funcția de consul general la Montreal, Canada

Victor Socaciu a renunțat la funcția de consul general la Montreal, Canada

Victor Socaciu a renunțat la funcția de consul general la Montreal, Canada, iar Guvernul a decis, joi, rechemarea sa la cerere, de la post.

„Executivul a decis astăzi rechemarea la cerere, de la post, a consulului general al României la Montreal, Canada. Victor Socaciu a solicitat, la data de 16 ianuarie 2017, încheierea misiunii sale în calitate de șef al Consulatului General al României la Montreal, începând cu data de 1 martie 2017. Victor Socaciu se recheamă din calitatea de consul general, șef al Consulatului General al României la Montreal, Canada, fiind numit în această calitate prin Hotărârea Guvernului nr.213/2014”, se arată într-un comunicat de presă al Guvernului.

Victor Socaciu își va încheia misiunea în termen de cel mult 90 de zile de la intrarea în vigoare a Hotărârii de Guvern prin care s-a decis rechemarea de la post.

Fostul cântăreţ Victor Socaciu și fost deputat PSD, care a condus Secretariatul de Stat pentru Problemele Revoluţionarilor, a fost numit de Guvern consul general al României la Montreal, în Canada, în anul 2014.

Victor Socaciu a fost căsătorit cu Marina Almășan, de care a divorțat, în urmă cu cinci ani, cu mare tam-tam.

Prezentatoarea de televiziune a decis să comenteze despre infidelitatea conjugală, mărturisind că a trecut și ea prin așa ceva și nu i-a fost deloc ușor.

Close
Închide
  Close