MENIU CAUTĂ

VIDEO | Alt necaz pe capul unor locuitori din Venezuela: apa de la robinet este neagră!

Distribuie

Venezuelenii nu scapă de probleme. Dincolo de cele economice, mai nou, locuitorii din orașul San Diego, din statul Carabobo, nu mai au nici apă de băut. 

Ei au constatat cu stupoare că la robinet le curge apă neagră! Aceasta s-a infestat cu petrol. Această problemă a fost observată după ce sistemul de alimentare cu apă s-a stricat. Când a pornit, apa nu mai era potabilă, pentru că ea s-a fost contaminat cu petrol pur, a notat dailymail.co.uk.

Venezuela este țara care deține cele mai mari resurse de petrol crud, dar, cu toate acestea, se zbate într-o criză profundă. Când apa a revenit, miercuri, ea n-a putut fi consumată.

Oamenii caută apă în râuri, scurgeri și canale

„Lipsa apei în orașul San Diego este o problemă teribilă”, a spus jurnalista locală Heberlizeth González. „Sunt zone în care acest serviciu n-a funcționat de două luni. Când s-a dat drumul la apă după două luni, a fost teribil. Apa nu era potabilă”, au scris alți oameni din oraș pe rețelele de socializare.

„Nici baie nu putem să ne facem”, s-a plâns un alt locuitor din San Diego. Oamenii din zonă s-au văzut nevoiți să caute disperați apă din râuri, scurgeri și canale.


EXCLUSIV | Le dădeau alimente amestecate cu nisip! Dosarul „Moscova 2”, care reinventariază tezaurul românesc dus la ruși, conține și dovezi ale masacrului împotriva evreilor din Basarabia aflată în România Mare

Citește mai multe despre apa, petrol și venezuela pe Libertatea.

Comentarii