Mergi direct la conținut »
VIDEO/ Cum arată autostrada A3, între Șoseaua Petricani și Centura Capitalei
Ştiri Libertatea > Ştiri

VIDEO/ Cum arată autostrada A3, între Șoseaua Petricani și Centura Capitalei

Autostrada București-Ploiești ar putea fi finalizată până în august 2018. Porțiunea dintre Șos. Petricani și Centura Capitalei are aproape șase kilometri. Ultimii trei kilometri, către zona Pipera,  vor avea iluminat public și parcari de-o parte și de alta.

De Cătălin Doscaș,

Potrivit Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, pe o porțiune de 3,3 km, A3 va dispune de iluminat public și parcări. Porțiunea către zona Pipera va avea trei noduri rutiere: unul la intersecția cu Str. Petricani, unul la intersecția cu str. Gherghiței și unul  str. Popasului.

Între Șos. Petricani și str. Gherghiței A3 este proiectată ca bulevard cu trei benzi pe sens. Viteza maximă admisă între Str. Petricani și Str. Gherghiței, pe cele trei benzi, va fi de 80 km/h, iar între Str. Gherghiței și Str. Popasului va fi de 100 km/h.

Lucrările la acest tronson, între Șos. Petricani și Centura Capitalei trebuiau să fie gata în 2015 dar contractul a fost reziliat de C.N.A.I.R. Noul contract a fost semnat în februarie 2016 cu asocierea SC AKTOR SA – SC Euroconstruct Trading ’98 SRL.

C.N.A.I.R. va plăti aproape 130 de mil. de lei fără TVA iar lucrările trebuie finalizate până în august 2018.


EXCLUSIV | Ponta i-a făcut mamei sale cont de Instagram. La schimb, a primit sfaturi politice

Close
Închide
  Close