Mergi direct la conținut »
VIDEO/ Cum deszăpezește RATB liniile de tramvai. Călătorii sunt îngropați în zăpadă de utilaj
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > VIDEO/ Cum deszăpezește RATB liniile de tramvai. Călătorii sunt îngropați în zăpadă de utilaj

VIDEO/ Cum deszăpezește RATB liniile de tramvai. Călătorii sunt îngropați în zăpadă de utilaj

Cum deszăpezește RATB liniile de tramvai. O filmare publicată de un bucureștean a creat o adevărată isterie în mediul virtual.

De Livia Lixandru,

Cel care a filmat momentul susține că erau 9 oameni în stație și a crezut până în ultimul moment că utilajul cu plug va încetini. Pasagerii nu au avut unde să se refugieze, nu au putut sări pe carosabil, în fața mașinilor, iar faptul că nu erau copii în stație sau oameni în vârsta a fost un mare noroc.

UPDATE 14.30 : Conducerea RATB ia măsuri:  ”Având în vedere înregistrarea video apărută în spațiul public cu privire la comportamentul nepotrivit al unui conducător de plug-perie care acționa pentru deszăpezirea liniilor de tramvai, facem următoarele precizări: RATB regretă acest incident și asigură publicul călător că o astfel de atitudine nu este tolerată și va fi sancționată adecvat. Conducerea Regiei s-a autosesizat și a declanșat operativ procedura de cercetare disciplinară a respectivului angajat.Ne cerem scuze pentru acest incident”, au transmis reprezentanții RATB.

În cursul acestei zile, efectivele MAI și autoritățile locale au acționat în sprijinul populației din 20 de județe unde au fost înregistrate efecte ale fenomenelor meteo severe, intervenindu-se pentru deblocarea a aproximativ 150 de persoane care au rămas blocate în autoturisme.

Cod portocaliu de ninsori și viscol în 15 județe. Un cod portocaliu de ninsori abundente şi vânt puternic afectează 15 judeţe din sudul ţării și  Bucureștiul, până la ora 15.

Close
Închide
  Close