Mergi direct la conținut »
VIDEO | Hoții de mașini din Arad au fost filmați în timp ce "operau"
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > VIDEO | Hoții de mașini din Arad au fost filmați în timp ce "operau"

VIDEO | Hoții de mașini din Arad au fost filmați în timp ce „operau”

O bandă de patru hoți din Arad a fost surprinsă pe camerele de luat vederi de pe o stradă în timp ce "operau" câteva mașini staționate în cartierul Pârneava.

Pe imagini se vede cum hoții verifică fiecare mașină care le iese în cale dacă este deschisă, a anunțat ” target=”_blank” rel=”noopener noreferrer”>specialarad.ro. În unele cazuri, dacă văd ceva „bun de pradă” în mașini, le sparg geamurile laterale, fură repede ce au de furat și pleacă.

VIDEO, AICI

Imaginile au fost trimise de un șofer păgubit

În unele cazuri nu trebuie să recurgă la a sparge geamurile pentru că au norocul să dea peste mașini lăsate deschise. În acestea intră ca și cum ar fi în proprietatea lor.

Un cetățean și-a lăsat mașina deschisă pe strada Griviței, în cartierul Pârneava, pe segmentul care face legătura între străzile Ion Rațiu și Liviu Rebreanu. Totul a fost filmat. În video se vede cum vine haita de hoți – patru la număr -, doi dintre ei au verificat o mașină care era închisă, iar alții doi o deschid pe cea de la Red Medica, Daewoo Matiz.

Nu au zăbovit prea mult. Au furat tot ce era de furat și s-au văzut nevăzuți. Imaginile au fost trimise de un șofer care, la rândul lui, a fost „vizitat” de hoți.


Dr. Alban, starul muzicii anilor ʼ90, trimitea pachete cu cafea și țigări în România, pe vremea lui Ceaușescu! Fratele lui era student la Medicină în Timișoara

Close
Închide
  Close