Mergi direct la conținut »
UPDATE / A fost prins autorul tentativei de jaf de la o bancă din sectorul 2 (VIDEO)
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > UPDATE / A fost prins autorul tentativei de jaf de la o bancă din sectorul 2 (VIDEO)

UPDATE / A fost prins autorul tentativei de jaf de la o bancă din sectorul 2 (VIDEO)

Bărbatul a fost surprins de o cameră de supraveghere, la scurt timp după ce a fugit de la banca de pe Bulveradul Basarabia pe care a încercat să o jefuiască.

UPDATE – Ora 19.27: Principalul suspect în cazul tentativei de tâlhărie de la sucursala bancară din sectorul 2 a fost identificat și depistat, urmând a fi audiat la sediul Poliției Capitalei, Serviciul Investigații Criminale. Bărbatul în cauză are 25 de ani și locuiește în București, informează Poliția Capitalei.


Știrea inițială: Polițiștii din Capitală sunt în alertă și îl caută la această oră pe individul care, vineri, în jurul prânzului, a intrat cu un cuțit în sediul băncii din Sectorul 2 și a amenințat-o pe casieriță.

În interiorul sucursalei nu era niciun client, ci numai angajații. Paznicul unității l-a îmbrâncit pe agresor, care a fugit fără să apuce să sustragă bani din bancă.


Citește și: Surse din Curtea de Conturi: “1.300 de candidaţi se bat pe 150 de posturi în Curtea de Conturi, dar avem dubii în privința corectitudinii!”


 

Close
Închide
  Close