Mergi direct la conținut »
VIDEO/ Show în Centrul Vechi în noaptea de Revelion! Animatoarele au fost senzaţie în baruri
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > VIDEO/ Show în Centrul Vechi în noaptea de Revelion! Animatoarele au fost senzaţie în baruri

VIDEO/ Show în Centrul Vechi în noaptea de Revelion! Animatoarele au fost senzaţie în baruri

Zeci de mii de oameni au petrecut Revelionul în stradă în Bucureşti, iar cea mai mare aglomeraţie a fost în cluburile din Centrul Vechi. Ca să atragă clienţii, proprietarii barurilor au angajat animatoare, care au atras privirile tuturor. Şi din bar, şi de pe stradă.

De Ștefan Pană,

Au fost aproape 60.000 de oameni pe străzile Capitalei în noaptea trecută. Cei care nu au vrut să asculte concertele din Piaţa Constiţuţiei au mers în Centrul Vechi. Barurile şi cluburile au fost deschise toată noaptea. Pe străzi a fost mare agitaţie, iar Centrul Vechi a fost mai aglomerat ca niciodată.

Atracţiile principale au stat în geam: animatoarele au atras privirile bucureştenilor şi turiştilor în noaptea dintre ani.

Şi nu doar animatoarele profesioniste au făcut spectacol. Videoreporterii Libertatea au surprins şi tinere amatoare care, inspirate din ce au văzut în cluburi, şi-au demonstrat propria coregrafie în public.

Mai aproape de tradiţia locală, în centrul Capitalei au apărut şi cete de urători.

Video: Bogdan Sorocan

Citeşte şi: Taxiul a costat de șase ori mai mult de Revelion. Taximetriștii au cerut 100 de lei pentru o cursă de 15 

Close
Închide
  Close