MENIU CAUTĂ
25 Iul. 2013 11:07

VIDEO ŞOCANT! UITE MOMENTUL în care TRENUL MORŢII a DERAIAT!

Distribuie

Spania îşi plânge morţii, în urma uneia dintre cele mai mari tragedii feroviare, soldate cu 78 de persoane decedate şi alte peste 140 rănite. Poliţiştii caută acum vinovaţii, principalii suspecţi fiind conductorii, care „mânau” „şarpele de metal” cu o viteză de 180 de kilometri pe oră, când limita impunea cel mult 80. Iar din imaginile surprinse de camerele de supraveghere care au fost date publicităţii joi, este cât se poate de clar că pista anchetatorilor este cea corectă, putându-se vedea viteza cu care gonea trenul în momentul impactului.

INFO

Cel puţin 78 persoane au murit în Spania, după ce un tren care circula pe ruta Madrid-Ferrol a deraiat. Opt vagoane şi două locomotive au sărit de pe şine. Trenul a deraiat în apropiere de gara din Santiago de Compostela.
Potrivit martorilor, trenul circula cu o viteză foarte mare, iar la o curbă, unul dintre vagoane a deraiat şi s-a răsturnat de pe şine.
Această ipoteză este confirmată de surse apropiate anchetei, citate de presa spaniolă.
„Excesul de viteză în timpul unui viraj, posibila cauză a accidentului”, scrie cotidianul El Pais. Se pare că trenul avea 180 de kilometri pe oră pe un tronson unde limita era de 80 de kilometri pe oră.
La locul dezastrului au sosit mai multe echipaje de salvare, poliţia şi pompierii. Cel puţin 77 de persoane au murit în urma teribilului accident feroviar.
Alte 143 de persoane au fost rănite. În trenul morţii se aflau 218 călători şi 4 angajaţi ai căilor ferate spaniole.
Află mai multe despre trenul deraiat din Spania:
VEŞTI DESPRE ROMÂNII DIN SPANIA! Crucea Roşie, despre răniţii şi morţii din accidentul de tren AI RUDE ÎN SPANIA? Cum poţi afla dacă au fost în trenul din Santiago de Compostela APEL CĂTRE ROMÂNII DIN SPANIA! Ce sunt rugaţi să facă pentru victimele accidentului de tren TRAGEDIE IN SPANIA | Aici este curba în care a deraiat trenul din Spania! TRAGEDIE IN SPANIA | ŞOCANT! Vezi ce a spus mecanicul trenului imediat după ACCIDENT! TRAGEDIE IN SPANIA | Cotidianul El Pais: „Trenul circula cu o viteză de 190 de kilometri pe oră pe un tronson unde limita era de 80” TRAGEDIE IN SPANIA! Cel puţin 78 de morţi după ce UN TREN A DERAIAT!

Citește mai multe despre Accident feroviar pe Libertatea.

Comentarii