Mergi direct la conținut »
Viorica Dăncilă critică Guvernul Tudose. Ce îi reproșează fostului premier
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Viorica Dăncilă critică Guvernul Tudose. Ce îi reproșează fostului premier

Viorica Dăncilă critică Guvernul Tudose. Ce îi reproșează fostului premier

Viorica Dăncilă critică Guvernul Tudose. Premierul Viorica Dăncilă a explicat joi, 15 februarie, la Antena 3, că România are risc de dezangajare la fonduri europene de 800 de milioane de euro, cele trei spitale regionale au probleme majore în acte, iar linia de metrou Gara de Nord-Otopeni riscă să nu fie finalizată în anul 2020.

Viorica Dăncilă susține că România are un risc de dezangajare la fonduri europene de peste 800 de milioane de euro și dă vina pe fostul Guvern, condus de Mihai Tudose, pentru că ”trebuia să avem o altă abordare, să avem proiecte prin care să atragem aceste fonduri”.

Dăncilă susține că ”dacă avem această dezangajare, înseamnă că lucrurile nu au mers așa cum ne-am fi dorit.

Cele trei spitale nu sunt în situația în care ne-am fi dorit-o cu toții. Trebuiau să fie la Iași, Cluj și Craiova. Cel care trebuia să fie la Craiova ni se cere o altă poziționare, iar pentru cel de la Cluj ni se cer încă un hectar și jumătate. Nici cu actele nu stăm foarte bine, dar căutăm soluții. Nu vreau să mă antepronunț. Să vedem dacă este problema consultanților sau a cui este vina. Trebuie să aflăm răspunsul, să vedem care sunt cauzele care au condus la această întârziere.

”Am dezavuat faptul că linia de metrou care face legătura între Gara de Nord și Otopeni (Magistrala 6 – n.r.) nu are toată documentația făcută și riscăm să ne trimită toate actele înapoi. Tocmai de aceea, riscăm să nu fie finalizată în anul 2020”, a spus premierul.

Tot la Antena 3, Viorica Dăncilă a confirmat întâlnirea cu Klaus Iohannis, care a avut loc astăzi la Palatul Cotroceni. Află ce au discutat premierul și președintele!

Foto: captură video – Antena 3


CITEȘTE ȘI…

Cine este Nikolas Cruz, autorul atacului de la liceul din Florida soldat cu 17 morți. Adolescentul fusese exmatriculat

VIDEO / Declarațiile șocante ale unei asistente medicale, victimă a violenței conjugale: “Mă bate și soțul, mă bate și băiatul!”


 

Close
Închide
  Close