Mergi direct la conținut »
VIDEO| Viorica Dăncilă a făcut o nouă gafă! "Vom analiza într-o şedinţă anterioară"
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > VIDEO| Viorica Dăncilă a făcut o nouă gafă! "Vom analiza într-o şedinţă anterioară"

VIDEO| Viorica Dăncilă a făcut o nouă gafă! „Vom analiza într-o şedinţă anterioară”

În timpul ședinței de guvern de joi, la care a participat președintele Klaus Iohannis, premierul Viorica Dăncilă a făcut o nouă greșeală de exprimare.

În timpul discursului pe care l-a ținut la începutul ședinței, Viorica Dăncilă a afirmat, la un moment dat, că sunt unele proiecte pe care urmează să le discute într-o şedinţă „anterioară”, în loc de ulterioară, scrie Mediafax.

„Sunt finalizate studiile de fundamentare pentru autostrada Târgu Neamţ – Iaşi şi pentru amenajarea râurilor Argeş şi Dâmboviţa pentru navigaţie, proiecte deja puse în consultare publică, şi pe care urmează să le discutăm într-o şedinţă anterioară”, a spus Viorica Dăncilă la începutul şedinţei Executivului.

Dăncilă s-a încurcat și când a citit domeniile în care președintele are atribuţii constituţionale. „Şedinţa de azi va avea loc în două etape. O primă etapă în care vom face referire la cele trei domenii – apărare, ordine publică şi … ăăă.. sigu… ordine publică şi…ăăă siguranţ… şi ăăă… şi politică externă şi a doua etapă care cuprinde actele normative referitoare la domeniul economic”, a spus Dăncilă.

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat că această ședință de Guvern va avea două părți, o primă parte în care se vor discuta teme legate de apărare, politică externă și siguranță națională, în timp ce a doua parte va fi pe temele economice. Premierul a sugerat, astfel, că preşedintele va sta doar la prima parte, care cuprinde domeniile prevăzute de Constituţie, privind participarea şefului statului la şedinţele Executivului.

Viorica Dăncilă a devenit celebră pentru numeroasele gafe de exprimare pe care le face atunci când ține discursuri.

FOTO: Sorin Cioponea


Citește și: Multe, dar scurte! România are 166 de kilometri de pârtii de schi. De Sărbători se deschide una dintre cele mai lungi, în inima Bucovinei


 

 
 
Close
Închide
  Close