Mergi direct la conținut »
Viorica Dăncilă, la ultimul mesaj înaintea alegerilor prezidențiale. I-a adus trei daruri lui Klaus Iohannis Galerie foto
3imagini
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Viorica Dăncilă, la ultimul mesaj înaintea alegerilor prezidențiale. I-a adus trei daruri lui Klaus Iohannis

Viorica Dăncilă, la ultimul mesaj înaintea alegerilor prezidențiale. I-a adus trei daruri lui Klaus Iohannis

Viorica Dăncilă a susținut, vineri seara, ultimul mesaj de campanie, înaintea alegerilor prezidențiale 2019 din turul al doilea. Candidatul PSD i-a adus trei daruri lui Klaus Iohannis, exprimându-și dezamăgirea că șeful statului nu a fost prezent la dezabatere.

De Andreea Radu,

„Pentru cei nehotărâți, care știu că sunt foarte mulți: dragi români, vă cer încrederea pentru un mandat de muncă. Zi de zi, oră de oră am arătat că nu fug de responsabilități. Este pentru tinerii pe care îi rog să îmi dea o șansă să construim România împreună”, a spus Dăncilă.

Viorica Dăncilă a afirmat că ea crede în trei lucruri. „Cred în familia, cred în Dumnezeu, nu-mi este frică decât de Dumnezeu și de faptul că-i voi dezamăgi pe români și cred în poporul român și în țara noastră, îmi iubesc țara și îmi iubesc poporul”, a spus președintele PSD.

Dragi români, alegeți să-i judecați pe cei care vă cer votul în funcție de ceea ce au făcut pentru dumneavoastră în acești ani. Nu am aroganța să vă promit că voi fi președintele ideal, dar vă promit că voi munci mai mult.

Candidatul PSD Viorica Dăncilă:

„Mulțumesc tuturor celor prezenți în această seară la ceea ce trebuia să fie confruntarea dintre cei doi candidat la aceste alegeri. Am considerat normal, democratic, corect și necesar ca românii să vadă această dezbatere.

Observăm că domnul Iohannis este absent, așa cum a fost absent în cei cinci ani de mandat la Cotroceni. Atitudinea contracandidatului este dezamăgitoare”, a mai spus Viorica Dăncilă.

Candidatul PSD a afirmat că, dacă Iohannis ar fi fost prezent în această seară alături de ea, i-ar fi făcut trei daruri:

„Primul, tricolorul României, pentru că un președinte trebuie să aibă tricolorul în suflet ca să fie un bun român și ca să-și apere țara.

„Isterici și paranoici”. Jignirile unui director de spital din Cluj la adresa medicilor care vor echipament de protecție: „Acum vor să fie cosmonauți”
Recomandări

„Isterici și paranoici”. Jignirile unui director de spital din Cluj la adresa medicilor care vor echipament de protecție: „Acum vor să fie cosmonauți”

 

Al doilea dar, Constituția României – este legea fundamentală pe care trebuie să o respectăm toți și pe care Klaus Iohannis a călcat-o în picioare,

Al treilea dar este Biblia. Pentru că un om care crede în Dumnezeu este un om bun, un om care nu învrăjbește”.

Peședintele PSD lansase o invitație pentru o dezbatere de ultim moment înaintea încheierii campaniei pentru turul II al alegerilor prezindețiale.

Lidera social-democraților l-a provocat pe Klaus Iohannis să vină la confruntare față în față în această seară, la ora 20, la Palatul Parlamentului. Șeful de stat anunțase deja că va fi prezent la Bacău, acolo unde a avut o ultimă întâlnire cu susținătorii săi, înaintea alegerilor.

Close
Închide
  Close