MENIU CAUTĂ
, de Valentina Postelnicu

FOTO&VIDEO/ Viorica Dăncilă, recital de bâlbe și dezacorduri în Argeș: ”Voi discuta cu Juncker, nu în ideea de a scuza pe cineva, de a abroga pe cineva despre o vină…”

Distribuie

Viorica Dăncilă a ajuns din nou în centrul atenției, din cauza greșelilor sale de exprimare. Ultima oară, în timpul vizitei din Argeș. "Voi discuta cu Juncker, nu în ideea de a scuza pe cineva, de a abroga pe cineva despre o vină...", a spus premierul, întrebată dacă va discuta cu președintele Comisiei Europene, despre violențele de la protestul 10 august.

Premierul a vizitat, vineri, județul Argeș, unde a vizitat fabrica de magiun Topoloveni,  Institutul de Cercetări Nucleare Mioveni și Fabrica Dacia Mioveni.

Aș putea spune că este unul din produsele care fac cinste României și care fac.. face să se vorbească despre România”, a declarat premierul Viorica Dăncilă, după vizita la fabrica de magiun.

Vreau să vă felicit pentru munca dumneavoastră, pentru că știu că în urma unor rezultate … rezultatele obținute sunt în urma unei munci depuse, a unei munci susținute, știu câte obstacole au fost, poate nu pe toate, dar ați reușit să depășiți aceste obstacole…”, le-a mai spus premierul celor din Argeș.

„Să vă bucurați de acest produs care, iată, a reușit să strângă atâtea persoane în jurul lui”, a mai spus Dăncilă, despre magiunul de Topoloveni.

Dăncilă a continuat gafele și în declarațiile despre actualitatea politică: „De acum încolo o să încerc să îl informez pe președinte legat de stadiul pregătirii și toate cerințele CARE le va adresa Guvernului legat de Președenție si alte aspecte care țin de România, voi avea toată deschiderea”, a spus ea, despre relația cu președintele Iohannis.

Vreau să precizez că avem în vedere 200 de pagini care TREBUIESC citite, verificate, este vorba de, avem cifre, și fiecare cifră trebuie verificată foarte bine”, a explicat Dăncilă întârzierea publicării în Monitorul Oficial a rectificării bugetare.

Dăncilă a fost întrebată dacă va discuta cu președintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, despre situația din România.

„Voi discuta cu domnul președinte Juncker, nu în ideea de a scuza pe cineva, DE A ABROGA PE CINEVA DESPRE O VINĂ, ci de a ruga ca să lasam rezultatele anchetei să fie cele care NE FAC SĂ CREDEM ÎNTR-O DIRECTIE SAU ÎN CEALALTA”, a afirmat ea.

SURSA FOTO/ VIDEO: GUVERNUL ROMÂNIEI

Citește mai multe despre Arges și Topoloveni pe Libertatea.

Comentarii