Mergi direct la conținut »
La ce festivități va participa premierul Viorica Dăncilă, de 1 decembrie
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > La ce festivități va participa premierul Viorica Dăncilă, de 1 decembrie

La ce festivități va participa premierul Viorica Dăncilă, de 1 decembrie

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat miercuri, 21 noiembrie, că va participa la festivităţile organizate pe data de 1 Decembrie la Arcul de Triumf, dar a spus că este posibil să nu ia parte la recepţia de la Palatul Cotroceni.

„Da, am primit invitaţie. Voi participa la evenimentele dedicate zilei de 1 Decembrie. Este an centenar şi cred că prin această participare arăt respectul faţă de 100 de ani de la Marea Unire şi cred că e important ca la acest eveniment să particip. (…) După cum aţi putut observa, atunci când am fost invitată (la recepţia de la Palatul Cotroceni – n.r.) am participat. Nu pot să spun anul acesta, pentru că s-ar putea ca de la evenimentul de la Bucureşti să merg în altă parte, să încerc să merg în mai multe locuri, de aceea nu vă pot da un răspuns exact”, a arătat ea, într-o conferinţă de presă susţinută la finalul şedinţei Comitetului Executiv Naţional al PSD, citată de Agerpres.

În schimb, preşedintele Partidului Social Democrat (PSD), Liviu Dragnea, a declarat că nu ştie dacă a primit sau nu invitaţie pentru recepţie şi pentru ceremonia de la Arcul de Triumf.

Președintele Klaus Iohannis va merge şi la Bucureşti şi la Alba Iulia, de 1 decembrie.

Totuși, este anunțat și un protest antiguvernamental pe 1 decembrie, de Ziua Națională a României, „pentru ca România de azi să rămână acolo unde îi este locul”.

  • FOTO – Vlad Chirea

Citește și… Pe ce au cheltuit sportivii primii bani câștigați ca profesioniști | GALERIE FOTO


 

Close
Închide
  Close