Cristina Neghină este o mamă-eroină. Femeia din Comana de Sus, are 30 de ani și locuiește într-o casă insalubră împreună cu cele patru fete ale ei: Paula (14 ani), Iulia (12 ani), Petria (4 ani) și Sofia (3 ani).

De-a lungul anilor, Cristina Neghină a trecut prin multe greutăți, însă cea mai grea lovitură a primit-o când a fost părăsită de soț. Acesta a plecat, fără să-i pese de cele patru fete ale sale, care au dus și dus greul casei alături de cea care le-a dat viață.

Casa pe care Cristina Neghină care și-o dorea pentru copiii ei a rămas doar la stadiul de cărămidă, fără să mai poată spera că într-o zi o va termina. Tânăra locuiește împreună cu cele 4 fetițe, într-o singură cameră.

„Ne-a abandonat în Ajunul Crăciunului, n-aveam mâncare, n-aveam absolut nimic în casă. Ne-a lăsat vai și amar de capul nostru”, Povestește Cristina Neghină la emisiunea Visuri la cheie, difuzată de postul de televiziune Pro TV.

Cristina Neghină va fi ajutată de echipa emisiunii Visuri la cheie. Dragoș Bucur, Alina Vîlcu, Cristina Joia și Valentin Ionașcu vor face o surpriză tinerei și fiicelor ei, renovându-le casa. Povestea Cristinei Neghină este prezentată în cadrul emisiunii Visuri la cheie de miercuri seară, de la ora 20:30, la Pro TV.

Citeşte şi:

Dragoș Bucur, despre revenirea la emisiunea „Visuri la cheie”. „După ce lucrurile mi s-au liniștit, mi-am făcut nebuniile, s-a ivit oportunitatea de a mă întoarce”

Drama unei familii de la „Visuri la cheie”, în prima ediție din acest sezon

Dragoș Bucur: „Nu m-am certat cu oamenii din Pro TV niciodată”

După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
GSP.RO
După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
Horoscop 29 mai 2020. Săgetătorii sunt acum mai înțelepți și poate mai curajoși
HOROSCOP
Horoscop 29 mai 2020. Săgetătorii sunt acum mai înțelepți și poate mai curajoși