De Ana Hațeg,

”Aerul în Capitală este prost, pe alocuri toxic și asta nu e de ieri, de astăzi, ci din 2013 cel puțin. Avem un studiu făcut chiar de Primăria Capitalei, care spune și ce măsuri trebuie luate.

Între timp nu s-a luat nicio măsură concretă. Există un plan integrat pentru calitatea aerului emis și trecut repede prin CGMB în 2018. Acesta este o glumă proastă. Există multiple luări de cuvânt ale ONG-urilor care au făcut mai multe decât administrația Bucureștiului în acest sens”, a declarat Vlad Voiculescu în emisiunea Adriana Nedelea LA FIX.

Candidatul PLUS la Primăria Capitalei spune că ”Lucrurile stau mai rău decât acum patru sau opt ani și ne întrebăm de ce nu avem măcar să avem din partea primarului o acceptare a situației de fapt și o minimă decență de a propune că de mâine va începe să facă ceva. Dacă nici asta nu face, pentru mine este foarte greu de înțeles”.

Vlad Voiculescu explică, însă, că pentru administrația Capitalei ”problemele nu există dacă nu sunt recunoscute și atunci nu e cazul să se preocupe de soluții”.

Candidatul pentru primăria Capitalei concluzionează că ”Schema este mereu aceeași, nu se recunoaște problema, deci nu există. Așa e mereu”. Vorbind de proiectul său, Voiculescu spune că ”Există un plan de mobilitate urbană durabilă. Acest plan ne-a costat un milion de euro. S-a lucrat la el un an cu experți străini și se spune ce ar trebui să facem”.

Citeşte şi:

Cum a explicat managerul Spitalului din Timișoara situația halucinantă în care un medic a dat examenul de specialitate, deși nu a terminat rezidențiatul

Reacție dură a șefei Casei de Sănătate în cazul medicilor mituiți de companiile pharma: „S-a pervertit actul medical! E timpul ca pacienții să nu fie ai medicilor, ci ai spitalelor”

INTERVIU | Les Knight, omul care vrea dispariția voluntară a omenirii pentru salvarea planetei: „România merge în direcţia corectă – mortalitatea e peste natalitate”

Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...
GSP.RO

Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...

Horoscop 26 mai 2020. Leii se bucură de compania plăcută a unor apropiați
HOROSCOP

Horoscop 26 mai 2020. Leii se bucură de compania plăcută a unor apropiați