MENIU CAUTĂ
07 Dec. 2018 15:32

Vladimir Putin, personaj negativ în benzi desenate. Supereroul cu care se confruntă președintele rus

Distribuie

Liderul de la Moscova, Vladimir Putin, este prezentat ca personaj negativ agresiv în cea mai recentă ediție a seriei de benzi desenate cu Superman "Doomsday Clock", care a fost publicată de DC Comics.

În a opta ediție a seriei limitate, Vladimir Putin susține o conferință de presă la Kremlin, după ce Firestorm a înghețat din greșeală niște cetățeni ruși.

Vladimir Putin, personaj negativ în benzi desenate. Supereroul cu care se confruntă președintele rus

sursă foto: Twitter

Președintele rus a considerat acest fapt drept o declarație de război din partea Statelor Unite, notează Mediafax, care citează rt.com.

„Nu voi mai tolera minciunile Americii”, a spus Putin, care consideră că Firestorm lucrează pentru guvernul american.

Superman a întrerupt conferința lui Putin și a explicat că incidentul a fost o neînțelegere. Firestorm nu a vrut să îngheţe cetăţenii ruşi, iar el se poate folosi de puterile sale pentru a rezolva situaţia, notează sursa citată.

În momentul în care Firestorm apare cu un copil rus pe care l-a readus la viaţă, militarii ruşi încep să tragă cu arma, iar tancurile se îndreaptă spre cetăţenii îngheţaţi.

Superman a intervenit, a salvat copilul, iar Putin a ieșit din scenă în grabă.

Potrivit Mediafax, în aceeaşi serie „Doomsday Clock” a fost prezentată povestea unui copil ai cărui părinţi „au fost gazaţi de Assad, marioneta ruşilor”.

DC Comics, parte a Warner Bros., este unul dintre cei mai mari şi vechi publisheri de benzi desenate, iar printre personajele sale se numără Superman, Batman, Wonder Woman, The Flash, Green Lantern, Martian Manhunter, Nightwing, Green Arrow şi Aquaman.

Declarația șocantă a lui Vladimir Putin, despre un război nuclear. Rușii „vor merge în paradis”

sursă foto: Northfoto


Citește și FOTO/ La primărie, pe pavele, la școală, prin  noroi. Cum explică primarul: „Acolo e șantier, doar nu era să construiesc școala în altă parte și să o plantez în Prigoreni”


 

Citește mai multe despre Vladimir Putin, benzi desenate, președinte, Rusia și Superman pe Libertatea.

Comentarii