De Daniel Stanciu,

„Oare avem din nou un guvern care vrea să cadă și nu să guverneze? (…) Oare PNL, PSD, UDMR s-au înțeles și au făcut așa încât să fie bine pentru ei încă vreo 4 ani?” se întreabă Voiculescu pe Facebook.

„Cel mai important: oare nu cumva totul se întâmplă pentru ca puterea cea mai importantă în aceste partide – cea a baronilor locali (roșii, galbeni sau UDMR) – să nu fie pusă în primejdie de alegeri pentru primari în două tururi?”, continuă fostul ministrul al sănătății și candidat la Primăria Capitalei.

„Dacă guvernul cade, este pentru că s-au înțeles”

„Dacă guvernul cade, vom avea o ultimă dovadă că pentru toată politica veche, oamenii, alegătorii sunt pur și simplu cantitate marginală. Și că ceea ce contează mereu este doar interesul personal și de partid al baronilor multicolori care îngroapă încă odată șansa României la modernizare”, încheie Voiculescu postarea.

Guvernul Orban a picat pe 5 februarie după ce moțiunea de cenzură inițiată de PSD a trecut.

Citeşte şi:

Guvernul Orban a picat. Moțiunea a trecut cu 261 de voturi „pentru”. Efectul: primarii vor fi aleși într-un singur tur de scrutin

Minciuna de la miezul nopții adusă de OUG pe sănătate – coplata se prorogă, nu se elimină

Gigel Știrbu, președintele Comisiei pentru Cultură din Parlament despre banii destinați Eurovision: „Opriți jaful din TVR! Sesizez Curtea de Conturi!”

A murit Roxana Diaconu. FRF anunță dispariția avocatei
GSP.RO

A murit Roxana Diaconu. FRF anunță dispariția avocatei

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente
HOROSCOP

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente