De Mihai Niculescu,

În jumătatea de nord a ţării cerul va fi mai mult noros, iar local şi temporar se vor semnala precipitaţii, sub formă de ninsoare la munte, predominant ninsori în centru, iar în rest vor fi mai ales ploi ziua, dar se vor transforma treptat în lapoviţă şi ninsoare spre seară şi noaptea, arată Antena 3.

În celelalte regiuni înnorările vor fi temporare şi doar pe spaţii mici va ploua slab, iar spre sfârşitul intervalului trecător vor fi şi precipitaţii mixte.

Pe suprafeţe mici, în special în Carpaţii Meridionali, cantităţile de apă pot depăşi 10…15 l/mp. Izolat vor fi condiţii de polei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări la munte, iar trecător şi la cote mai reduse şi în sud-vest, centru şi nord-est.

Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 1 şi 8 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -5 şi 2 grade.

Vremea 27 decembrie în București

Vremea în Capitală va fi mohorâtă, iar cerul va fi înnorat în cea mai mare parte a zilei. Șansele de precipitații sunt destul de scăzute, iar maxima va urca pe timpul zilei până la 7 grade Celsius. Vântul va sufla slab spre moderat. Pentru moment, aici nu sunt șanse de precipitații, care sunt așteptate în cursul zilei de duminică.

Sursa foto: Pexels

Citeşte şi:

Povestea răscolitoare a unuia dintre sclavii de la Berevoești: eliberat din lanțuri, a muncit cu ziua și a murit grav bolnav. I-a ajutat cu adevărat societatea?

Apelul Poliției, după ce 19 persoane au murit în accidente rutiere în ultimele 48 de ore: ”Este extrem de mult!”

Interviu cu istoricul britanic Tom Gallagher: ”România merge cu ochii închiși, spectator marginal la drama UE. Se află într-o poziție periculoasă”

A murit Roxana Diaconu. FRF anunță dispariția avocatei
GSP.RO

A murit Roxana Diaconu. FRF anunță dispariția avocatei

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente
HOROSCOP

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente