Mergi direct la conținut »
Vremea în județul Ialomița. Cursuri suspendate în tot județul și 4 drumuri naționale închise
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Vremea în județul Ialomița. Cursuri suspendate în tot județul și 4 drumuri naționale închise

Vremea în județul Ialomița. Cursuri suspendate în tot județul și 4 drumuri naționale închise

De Cristina Sterian, Cristian Simion,

Vremea în județul Ialomița. Cursurile au fost suspendate marți în tot județul, iar patru drumuri naționale au fost închise din cauza vremii. 

UPDATE. La această oră, autoritățile din Ialomița intervin pentru a scoate două persoane, blocate într-o mașină înzăpezită, în apropiere de orașul Țăndărei. De asemenea, o ambulanță SMURD din Fetești este însoțită de un utilaj de deszăpezire pentru a transporta la spital o bătrână de 72 de ani din Făcăeni, aflată în stare de inconștiență.

6 autoturisme și un microbuz cu pasageri la bord au rămas înzăpezite azi noapte în zona Țăndărei – Fetești. 31 de persoane au avut nevoie de ajutor din partea autorităților. După câteva ore bune de luptă cu nămeții, oamenii au fost scoși din mașini și transportați în siguranță la pensiuni sau benzinării.

Tot noaptea trecută, o gravidă din Călărași care putea naște în orice moment a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Slobozia cu ajutorul mașinilor de dezăpezire. Tânăra în vârstă de 20 de ani a sunat la 112, iar ambulanța în care se afla a putut înainta doar până la Drajna, din acel punct a fost preluată de autoritățile din Ialomița și transportată în final la  la spital.

Replica Andreei Bălan, după ce toată lumea a vorbit despre divorțul ei de George Burcea
Recomandări

Replica Andreei Bălan, după ce toată lumea a vorbit despre divorțul ei de George Burcea

 

În plus, doi bărbați de 43 și 32 de ani din Fetești s-au hotărât să plece pe jos din cartierul Fetești Sat către centrul orașului, iar din cauza frigului și a viscolului nu au mai putut înainta. Oamenii au sunat la 112 și au cerut ajutorul autorităților. După minute bune în care au fost căutați, au fost găsiți de o mașină a Poliției Locale și duși înapoi acasă. De asemenea, din cauza viscolului puternic, la această oră, toate școlile din Ialomița sunt închise, precum și 4 drumuri naționale și alte 4 județene.

Este vorba despre DN 2 A, tronsonul Malu Slobozia Giugeni, DN 3 A Fetești limita cu județul Călărași,  DN 3 B Fetești Chirana și DN 21 tronsonul Slobozia limita cu Călărași. de asemenea, sunt blocate DJ 313 tronsonul Horia – Axnitele; – DJ 201 tronsonul Orezu – Borduşelu – Albeşti – Ciulniţa – Cosâmbeşti – Mărculeşti – Săveni. Atenție, șoferi sunt înzăpezite în Ialomița și DJ 203F Bucşa – Valea Ciorii; și DJ 212 tronsonul Platoneşti – Movila – Feteşti.

Ministerul Sănătății, reacție în cazul doctorului filmat în timp ce operează fără echipament de protecție
Recomandări

Ministerul Sănătății, reacție în cazul doctorului filmat în timp ce operează fără echipament de protecție

 

România este în a doua zi de cor portocaliu de ninsori abundente, viscol și ger. Mai multe drumuri naționale sunt închise, precum și autostrăzile A2 și A4, în timp ce în mai multe județe, cursurile au fost suspendate și astăzi, din cauza vremii. 

Autostrăzile A2 și A4 sunt închise complet, încă de luni, din cauza ninsorii și a viscolului. De asemenea, circulația pe mai multe drumuri naționale din Teleorman, Giurgiu, Călărași, Constanța, Tulcea, Ilfov, Ialomița și Vrancea a fost întreruptă din cauza vremii.


EXCLUSIV/10 centimetri de zăpadă au ”blocat” România… ilegal! Normativul spune că drumurile pot fi închise dacă stratul de zăpada are peste 30 cm

Close
Închide
  Close