Înainte, însă, vezi cum va fi vremea de Crăciun și de Revelion. Ninsori mai multe față de iarna precedentă.

Vremea în minivacanța de Sf. Andrei și 1 Decembrie. BANAT:

În zilele de 29 și 30 noiembrie se va înregistra o medie regională a valorilor maxime de 8…9 grade Celsius și minime de 2 grade Celsius.

După acest interval se întrevede o nouă răcire, ce va aduce regimul termic ușor sub normalul perioadei; temperaturile maxime din 3 și 4 decembrie vor fi, în medie, de numai 1…2 grade Celsius, iar cele minime în jur de -4 grade Celsius. Spre finalul intervalului de prognoză sunt estimate valori termice maxime în medie de 4….5 grade Celsius și minime în jur de -1 grad Celsius.
Probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi mai ridicată în intervalul 30 noiembrie–3 decembrie, când și cantitățile de apă vor putea fi însemnate.

Vremea în minivacanța de Sf. Andrei și 1 Decembrie. CRIŞANA:

În zilele de 29 și 30 noiembrie vor fi valori diurne de aproximativ 8 grade Celsius și nocturne de 1…2 grade Celsius.

Ulterior, vremea se va răci, mai accentuat în 3 și 4 decembrie, când se va ajunge la o medie a temperaturilor maxime de 1…2 grade Celsius și minime de-5…-4 grade Celsius. Până spre finalul primei decade a lunii decembrie (10 decembrie) valorile termice estimate vor fi apropiate de mediile multianuale, cu maxime în medie de 3…4 grade Celsius și minime în jur de -2 grade Celsius.
Vor fi precipitații pe arii extinse spre finalul primei săptămâni de prognoză (30 noiembrie–3 decembrie), iar, mai ales pe 30 noiembrie, vor fi posibile și cantități însemnate. Ulterior, probabilitatea pentru precipitații va fi mai redusă, urmând să crească după data de 8 decembrie.

Vremea în minivacanța de Sf. Andrei și 1 Decembrie. TRANSILVANIA:

În data de 30 noiembrie se va încălzi ușor, astfel încât media regională a temperaturilor maxime va ajunge la 6 grade Celsius, iar a celor minime se va situa în jurul valorii de 1 grad Celsius. Răcirea treptată estimată după data de 2 decembrie se va concretiza în temperaturi maxime, în medie, de 0 …2 grade Celsius și minime ce vor coborî în a doua săptămână la -6…-4 grade Celsius.
Vor fi precipitații local însemnate cantitativ în primele două zile și în intervalul 30 noiembrie – 3 decembrie.
Ulterior probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi redusă, urmând să crească ușor după 8 decembrie.

Vremea în minivacanța de Sf. Andrei și 1 Decembrie. MARAMUREŞ:

Până în 2 decembrie se vor înregistra temperaturi maxime, în medie regională, de 3…4 grade și minime de -4…-2  grade. Doar în ziua de 30 noiembrie se va produce o ușoară încălzire, ce se va materializa prin valori de temperatură
maxime de 6…7 grade și minime de 1….2 grade.
După 3 decembrie este prognozată o răcire a vremii, astfel încât media temperaturilor maxime va scădea spre 0 grade în ziua de 4 decembrie, iar ulterior, până spre finalul intervalului, va fi de 1…2 grade. Temperaturile minime
vor fi în jur de -3 grade, cu posibilitatea înregistrării unor temperaturi mai scăzute în intervalul 5 – 7 decembrie.
Vor mai fi precipitații în prima zi și în perioada 30 noiembrie – 3 decembrie. Ulterior probabilitatea pentru precipitații va fi redusă, urmând să crească spre finalul intervalului.

Vremea în minivacanța de Sf. Andrei și 1 Decembrie. MOLDOVA:

La mijlocul săptămânii (în zilele de 30 noiembrie și 1 decembrie) vremea se va încălzi ușor, astfel media regională a temperaturilor maxime va urca la 6…8 grade, iar minimele din dimineața zilei de 1 decembrie vor fi în jur de 4 grade.
Dupa data de 2 decembrie, temperatura va fi în scădere, astfel că media valorilor maxime va fi de 2…4 grade, iar a celor minime de -4…-2 grade, caracterizând un regim termic apropiat de cel normal pentru începutul lunii decembrie.
Vor fi precipitații însemnate cantitativ în primele două zile și în intervalul 30 noiembrie –3 decembrie. Ulterior probabilitatea pentru precipitații va fi redusă, urmând să crească ușor după 8 decembrie.

Vremea în minivacanța de Sf. Andrei și 1 Decembrie. DOBROGEA:

Temperatura aerului va fi în creștere și, în zilele de 30 noiembrie și 1 decembrie, valorile diurne vor oscila în jurul a 13 grade, iar cele nocturne vor fi de 9…10 grade.

Unde a fost prins Sorin Oprescu în Grecia. Presa elenă: „Aceasta e ascunzătoarea!”
Recomandări
Unde a fost prins Sorin Oprescu în Grecia. Presa elenă: „Aceasta e ascunzătoarea!”

După data de 02 decembrie, vremea se va răci din nou, iar în cea de-a doua săptămână media valorilor maxime va fi de 6…8 grade, iar a celor minime de 0…3 grade. Vor fi ploi mai însemnate cantitativ în primele două zile, dar și în intervalul 30 noiembrie – 03 decembrie.

Vremea în minivacanța de Sf. Andrei și 1 Decembrie. MUNTENIA:

Până în data de 1 decembrie vremea se va încălzi, media valorilor diurne va fi în jurul a 9 grade, iar a celor nocturne va fi de 7 grade. Ulterior, temperatura va fi din nou în scădere, iar, în a doua jumătate a intervalului, media maximelor va fi de 5…6 grade, iar a minimelor de -3…-1 grad.

Precipitații însemnate cantitativ vor fi în primele două zile, dar și în intervalul 30 noiembrie – 03 decembrie. Probabilitatea pentru precipitații va fi redusă în a doua săptămână, cu tendință de creștere după data de 8 decembrie.

Vremea în minivacanța de Sf. Andrei și 1 Decembrie. OLTENIA:

Până spre sfârșitul săptămânii maximele termice vor fi, în medie regională, de 5…7 grade, apoi va surveni o ușoară scădere a temperaturii, iar în a doua jumătate a intervalului media regională a valorilor diurne va fi de 3…5 grade.
Temperaturile minime vor fi în scădere până la mijlocul primei săptămâni, când se vor înregistra valori în jurul a -2 grade. Apoi va fi o creștere a valorilor nocturne și, până la sfârșitul primei săptămâni, acestea vor fi, în medie, de 1…4 grade.
Precipitații însemnate cantitativ vor fi în perioada 30 noiembrie – 3 decembrie.

Vremea în minivacanța de Sf. Andrei și 1 Decembrie. LA MUNTE:

Vremea se va încăzi ușor, în zilele de 29 și 30 noiembrie se va înregistra o medie a valorilor maxime de 1…3 grade, iar în dimineața de 1 decembrie media minimelor va fi în jur de-3 grade.
După acest interval, temperatura aerului va fi în scădere, astfel că la începutul celei de-a doua săptămâni, media  valorilor diurne va fi de -6…-4 grade, iar a celor nocturne de -10…-8 grade.
În perioada 30 noiembrie–3 decembrie sunt de așteptat precipitații local însemnate cantitativ. Probabilitatea pentru precipitații va fi în creștere după data de 8 decembrie.

Directorul ANM are un nou avertisment despre iarna ce ne așteaptă. Vom avea parte de viscole, ninsori abundente şi ger de crapă pietrele.


CITEȘTE ȘI… FOTO/Și copiii din centrele de plasament vor să ajungă mari! Au învățat să facă fotografii și-au arătat lumii bucăți din sufletele lor


Urmărește-ne pe Google News
Ce spune un grec mutat în România despre românce: „Poate nu sunt cele mai frumoase din lume, dar...”
GSP.RO
Ce spune un grec mutat în România despre românce: „Poate nu sunt cele mai frumoase din lume, dar...”
ȘOC! George Simion, SCANDAL uriaș la o televiziune din România. Paznicii l-au oprit, a venit Poliția
Playtech.ro
ȘOC! George Simion, SCANDAL uriaș la o televiziune din România. Paznicii l-au oprit, a venit Poliția
WRS, dezvăluiri exclusive despre finala Eurovision 2022. "Ne-am dat seama că ceva nu este în regulă"
Observatornews.ro
WRS, dezvăluiri exclusive despre finala Eurovision 2022. "Ne-am dat seama că ceva nu este în regulă"
Horoscop 19 mai 2022. Taurii au nevoie de mult curaj, dar și de bun simț, ca să se poată orienta în fiecare situație în parte
HOROSCOP
Horoscop 19 mai 2022. Taurii au nevoie de mult curaj, dar și de bun simț, ca să se poată orienta în fiecare situație în parte
Alertă în Europa. O țară importantă a raportat primul caz de variola maimuței. Statele în care a apărut boala
Știrileprotv.ro
Alertă în Europa. O țară importantă a raportat primul caz de variola maimuței. Statele în care a apărut boala
Josnic! Tânăra a primit 60.000 de euro pentru partida de amor filmată cu Djokovic: "M-am simţit umilită". El e idolul naţiunii
Orangesport.ro
Josnic! Tânăra a primit 60.000 de euro pentru partida de amor filmată cu Djokovic: "M-am simţit umilită". El e idolul naţiunii
Deea Codrea: „Sustenabilitatea vine atunci când te cunoști“
PUBLICITATE
Deea Codrea: „Sustenabilitatea vine atunci când te cunoști“