De Ana Hațeg,

Singura porțiune a telefonului care nu este acoperită de ecran, este o bandă subțire de ceramică situată pe spate și pe care se află sistemul de camere cu trei lentile.

Jurnaliștii Business Insider care au văzut conceptul spun că acesta arată ca un telefon pe care ți-ar fi teamă să-l pui pe vreo suprafață pentru a nu-l zgâria, dar producătorii susțin că sticla acestuia este din safir și că este extrem de rezistent la zgârieturi.

Xiaomi Mi Mix Alpha este, în esență, un telefon care este realizat în întregime din ecran. Are un raport ecran-corp de 180,6%, a spus Xiaomi.

Dacă acest telefon va trece vreodată de stadiul de concept, ca avea trei camere pe spate: una de 108 megapixeli, una de 20 de megapixeli și un teleobiectiv cu zoom de 12 megapixeli.

Xiaomi a spus că Mi Mix Alpha va avea o funcție de „detectare a mișcărilor greșite”, astfel încât să nu înregistreze atingeri false atunci când este ținut în mână.

Ce nu a spus Xiaomi este când, sau dacă, Mi Mix Alpha va fi lansat și cât ar costa.

Citeşte şi:

Opt funcționari ai Primăriei Timișoara au mers în vizită la fabrica de tramvaie din Turcia, dar s-au relaxat și în baloane! Distracție în Cappadocia

Le-au spus vecinilor că fata a plecat și, de fapt, o omorâseră. Cazuri de crime din România în care cadavrele victimelor au fost arse. Cum au fost dovediţi autorii şi ce pedepse au primit

Un licăr de speranță într-un spital din Constanța măcinat de corupție, mizerie și infecții. O secție pentru nou-născuți a fost construită de la zero de două ONG-uri și mii de donatori

Wanda Nara, soția lui Icardi, a scandalizat Parisul. Poze la limita decenței lângă Turnul Eiffel!
GSP.RO

Wanda Nara, soția lui Icardi, a scandalizat Parisul. Poze la limita decenței lângă Turnul Eiffel!

Horoscop 19 ianuarie 2020. Săgetătorii sunt încărcați de sentimentalism
HOROSCOP

Horoscop 19 ianuarie 2020. Săgetătorii sunt încărcați de sentimentalism