Zilele Brașovului se amână din cauza ninsorilor. Când a fost reprogramată manifestarea

20 aprilie 2017 12:49

Zilele Brașovului se amână din cauza vremii nefavorabile. Autoritățile au decis ca manifestarea, care urma să se desfășoare în perioada 21-23 aprilie, să aibă loc o săptămână mai târziu.

Brașov este unul dintre județele vizate de codul portocaliu de ninsori și viscol. Din acest motiv, autoritățile au decis să amâne „Zilele Brașovului”, mult așteptata sărbătoare a orașului, scrie Agerpres.ro.

„Având în vedere condițiile meteo nefavorabile, Cod portocaliu, și în urma discuțiilor cu partenerii și participanții la Zilele Brașovului, municipalitatea a luat decizia amânării acestui eveniment, pentru săptămâna viitoare, în perioada 28-30 aprilie. Totodată, din cauza condițiilor meteo, Parada Junilor se amână pentru data de 30 aprilie”, se arată într-un comunicat al Primăriei Brașov.

Zilele Brașovului se amână săptămâna viitoare

Edilii au luat această decizie întrucât cea mai mare parte a manifestărilor din cadrul Zilelor Brașovului se desfăsurau în aer liber, în acest week-end. Pentru cele trei zile de sărbătoare, organizatorii au pregătit spectacole, expoziții, târguri și proiecții de filme. Este vorba despre reprezentații pentru toate gusturile și pentru toate vârstele, de la șlagărele românești ale anilor ’80 până la hiturile de astăzi. Pe scena din Piața Sfatului vor urca Carla’s Dreams, Matteo și Trupa Coco.

sursă foto: monitorulexpres.ro

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro