Mergi direct la conținut »
Ziua Copilului la Palatul Elisabeta. Copiii au participat la ateliere interactive de creație și au asistat la demonstrații de karate, scrimă și percuție | GALERIE FOTO Galerie foto
3imagini
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Ziua Copilului la Palatul Elisabeta. Copiii au participat la ateliere interactive de creație și au asistat la demonstrații de karate, scrimă și percuție | GALERIE FOTO

Ziua Copilului la Palatul Elisabeta. Grădina Palatului Elisabeta a găzduit, duminică, evenimentul organizat de Fundația Principesa Margareta a României cu ocazia Zilei Copilului.

Copiii au participat la diverse ateliere interactive, unde au învățat să facă coronițe din flori și împletituri în păr, să picteze cu acuarele sau să modeleze lutul, să confecționeze semne de carte și păpuși din lemn, hârtie și fire de lână, să facă coliere sau brățări din mărgele, pottrivit Agerpres.

Au fost, de asemenea, demonstrații de karate, scrimă și percuție făcute de micuți sportivi și artiști.

Ziua Copilului la Palatul Elisabeta

Ziua Copilului la Palatul Elisabeta

Toți copiii au primit fructe, dulciuri, iaurt, înghețată, vată pe băț, turtă dulce sau popcorn și baloane albastre.

În cadrul evenimentului a fost prezentată și o expoziție fotografică inedită, cu imagini din copilăria principesei Margareta, dar și o expoziție de costume cu personaje de poveste.

Principesa moștenitoare Margareta, gazda evenimentului, a asistat la recitaluri de canto și de harpă și la o demonstrație de balet, după care a vizitat atelierele. A dat mâna cu mai multe fetițe și băieți, dornici să o salute și să vorbească cu ea, iar părinții au fotografiat-o cu telefoanele mobile.

„M-am simțit foarte bine. Asta e ceva ce îmi place foarte mult, trebuie să arătăm ce avem în România — sportivi, balerine, meșteri, pictori. Este un lucru foarte frumos și noi încercăm cu acești copii să arătăm ce avem noi frumos și dinamic în țara noastră. Am vorbit cu foarte mulți dintre ei despre ce au făcut, cum se pregătesc niște lucruri. Interesant”, a spus principesa moștenitoare.

Ziua Copilului la Palatul Elisabeta

FOTO: Facebook.com

Close
Închide
  Close