MENIU CAUTĂ

Ziua Porților Deschise pentru copii la MAI / FOTO

Distribuie

Ziua Porților Deschise pentru copii la MAI, în 2017. Ministerul Afacerilor Interne (MAI) organizează astăzi evenimentul “Ziua Porților Deschise pentru copii la MAI”.

Polițiști, pompieri, jandarmi, polițiști de frontieră și piloți ai MAI sunt prezenți în parcarea din fața clădirii sediului Ministerului de Interne, în Piața Revoluției 1A, pentru a le împărtăși celor mici secretele meseriei lor.

În incintă, va putea fi vizitat biroul ministrului, Carmen Dan, sălile de conferință și alte zone cu încărcătură simbolică și istorică ale clădirii și vor oferi detalii despre tehnica noastră.

Ca în fiecare an, câinii special antrenați pentru prinderea infractorilor vor face exerciții demonstrative pentru cei prezenți.

Copiii vor fi invitați să urce la bordul autospecialelor MAI, în elicopter sau pe motociclete, și vor fi atrași în exerciții de autoapărare sau de acordare a primului-ajutor.

În schimb, la începutul acestei luni, a fost, Ziua Porţilor Deschise…pentru nimeni la Biroul Vamal Arad.  Biroul Vamal de Interior Arad a organizat marţi, 9 mai, Ziua Porţilor Deschise, dar nicio persoană nu s-a arătat interesată de acțiunea aceasta deși vameșii se pregătiseră intens.

FOTO: Facebook.com

Citește mai multe despre MAI, ministerul de interne și Ziua Porților Deschise pe Libertatea.

Comentarii