Mergi direct la conținut »
Zuckerberg face dezvăluiri despre Facebook. Ce se va întâmpla cu rețeaua de socializare
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe

Zuckerberg face dezvăluiri despre Facebook. Ce se va întâmpla cu rețeaua de socializare

Fondatorul și directorul executiv al Facebook, Mark Zuckerberg, a făcut dezvăluiri importante despre viitorul celei mai mari rețele de socializare din lume.

Mark Zuckerberg a anunțat, luni, că Facebook Inc. nu va deveni o companie media, ci va rămâne o platformă în domeniul tehnologiei.

Un număr tot mai mare de persoane se îndreaptă către rețelele de socializare, precum Facebook sau Twitter, însă Zuckerberg a declarat că nu are ambiția de a transforma rețeaua de socializare într-un furnizor de conținut, conform Reuters.

„Nu, suntem o companie de tehnologie, nu o companie media”, a spus fondatorul Facebook, după ce a fost întrebat dacă Facebook intenționează să se transforme într-un editor de știri.

Zuckerberg a recunoscut, însă, că Facebook are un rol foarte important în furnizarea știrilor către utilizatorii săi, prin intermediul conexiunilor dintre aceștia. El a subliniat și avantajele de a obține informații din diferite părți ale lumii. Cu toate acestea, el a declarat că „Facebook este o companie de tehnologie, noi construim instrumentele, nu producem conținut”.

„Lumea are nevoie de companii de știri, dar și de platforme de tehnologie, ca cea creată de noi, și ne luăm rolul foarte în serios”, a declarat Mark Zuckerberg în fața studenților și specialiștilor Universității Luiss din Roma.

Exemplul danez. Marile magazine returnează ajutoarele primite de la stat: „Nu cred că este drept să luăm acești bani, alții pot beneficia mai mult de ei”
Recomandări
Exemplul danez. Marile magazine returnează ajutoarele primite de la stat: „Nu cred că este drept să luăm acești bani, alții pot beneficia mai mult de ei”
 

Fondatorul Facebook s-a întâlnit cu Papa

Zuckerberg s-a întâlnit, luni, și cu Papa Francisc. Aceasta a fost una dintre numeroasele întâlniri ale Suveranului Pontif cu lideri din domeniul tehnologiei, printre care s-a numărat și CEO-ul Apple, Tim Cook.

Zuckerberg i-a oferit Papei un model de Aquila, o dronă cu propulsie solară, dezvoltată de compania pe care o conduce și care are menirea de a oferi acces la internet oamenilor care trăiesc în zone izolate ale lumii.

„Am discutat despre importanța conectării oamenilor, în special în acele părți ale lumii unde nu există acces la internet”, a postat Mark Zuckerberg pe pagina sa personală de Facebook, după întâlnirea cu Suveranul Pontif.

Zuckerberg s-a întâlnit, luni, și cu premierul italian Matteo Renzi, care încearcă, prin măsuri guvernamentale, să îmbunătățească infrastructura limitată a internetului din Italia.

Close
Închide
  Close