Adam Sandler și compania sa de producție, Happy Maddison Productions, reprezintă un fel de as în mânecă pentru cei de la Netflix. De ani, Sandler produce filme exclusiv pentru Netflix, cu 7 lungmetraje, un stand-up special și câteva filme produse de Happy Madison. Contractul său a fost reînnoit în ianuarie 2020, urmând să fie produse încă patru lungmetraje, scrie whats-on-netflix.com.

Să recapitulăm toate filmele Adam Sandler/filmele Happy Madison care au fost lansate pe Netflix până acum:

  • Hustle – Lansat pe 8 iunie 2022
  • Home Team / Echipa gazdă – Lansat pe 28 ianuarie 2022
  • Hubie Halloween – Lansat pe 7 octombrie 2020
  • The Wrong Missy/Cealaltă Missy – Lansat pe 13 mai 2020
  • Murder Mystery/Vacanță criminală – Lansat pe 14 iunie 2019
  • ADAM SANDLER 100% FRESH/ADAM SANDLER 100% proaspăt– Lansat pe 23 octombrie 2018
  • Father of the Year/Tatăl anului – Lansat pe 20 iulie 2018
  • The Week Of/Săptămâna nunții – Lansat pe 27 aprilie 2018
  • Sandy Wexler – Lansat la 14 aprilie 2017
  • The Do-Over – Lansat la 27 mai 2016
  • The Ridiculous 6 – Lansat la 11 decembrie 2015
  • Uncut Gems / Diamante neșlefuite

Filme cu Adam Sandler în curând pe Netflix

Murder Mystery 2/Vacanță criminală 2

În curând pe Netflix: 31 martie 2023

Ce filme noi cu Adam Sandler apar pe Netflix în 2023
INTERVIU. România și hidrogenul verde: cât este de sustenabil și când îl vom folosi pentru transport și încălzire? „Nu ar trebui să crească factura”
Recomandări
INTERVIU. România și hidrogenul verde: cât este de sustenabil și când îl vom folosi pentru transport și încălzire? „Nu ar trebui să crească factura”

Pentru o lungă perioadă, primul film din seria Murder Mystery/Vacanță criminală a ocupat locul 5 în topul celor mai vizionate filme Netflix Originals (cu statistici anunțate de Netflix). Va reuși o continuare să depășească această performanță? Vom afla în curând.

O continuare este în dezvoltare încă din 2019, în urma succesului primului film, Adam Sandler și Jennifer Aniston revenind în rolurile lor. Lungmetrajul a fost filmat la începutul anului 2022, filmările încheindu-se în aprilie 2022. Printre locațiile de filmare pentru continuarea peliculei s-a numărat Parisul.

Leo

În curând pe Netflix: 22 noiembrie 2023

Ce filme noi cu Adam Sandler apar pe Netflix în 2023

Actorul și comediantul Adam Sandler (Hotel TransylvaniaThe Wedding Singer) oferă hohote de râs în această comedie muzicală animată despre ultimul an de școală generală, văzută prin ochii unui animal de companie.

Leo (Sandler) șopârla epuizată în vârstă de 74 de ani, a fost blocat de zeci de ani în aceeași sală de clasă din Florida, alături de broasca țestoasă (Bill Burr), partenerul său de terariu.

„Rușii și-au doborât propriul avion”. O aeronavă militară rusă s-a prăbușit în Crimeea. Imagini cu momentul în care avionul cade în mare- VIDEO
Recomandări
„Rușii și-au doborât propriul avion”. O aeronavă militară rusă s-a prăbușit în Crimeea. Imagini cu momentul în care avionul cade în mare- VIDEO

Când află că mai are doar un an de trăit, plănuiește să evadeze pentru a experimenta viața din exterior, dar se lasă prins în schimb de problemele elevilor săi anxioși – inclusiv un profesor suplinitor imposibil de rău. Sfârșește prin a fi cea mai ciudată, dar cea mai plină de satisfacții liste de dorințe pe care și le-a pus vreodată…

Zvonuri despre proiectele pe care Adam Sandler le are acum în stadiu de dezvoltare

CITEȘTE CONTINUAREA PE TVMANIA.RO

Articol preluat de pe site-ul tvmania.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.