Cristian Cioaca a pierdut din nou în instanţă

13 august 2017 20:37

Cristian Cioaca a pierdut din nou în instanţă, după ce a fost dat în judecată de Asociaţia de Proprietari a blocului în care Elodia Ghinescu avea cabinetul de avocatură, din cauza unor restanţe.

Cristian Cioaca a pierdut din nou în instanţă. Pentru că avocata a fost declarată moartă, vecinii l-au acţionat în judecatăpe fostul polițist. Ei au cerut judecătorilor să-l oblige pe Cioacă să achite restanţele, iar instanța a decis că acesta trebuie să plătească aproape 10.000 lei.

Cristian Cioaca a pierdut din nou în instanţă și este nevoit să achite restanţele la întreținere

„Diavolo e pe el”, a fost reacția lui Robert Ghinescu, fratele Elodiei, pe Cristian Cioacă a fost condamnat, în iunie 2014, la 15 ani şi opt luni de închisoare pentru uciderea avocatei Elodia Ghinescu şi 250.000 de euro despăgubiri pentru familia acesteia. Procurorii arătau în rechizitoriu că în noaptea de 29 spre 30 august 2007, „pe fondul unor relaţii conflictuale preexistente legate de un iminent divorţ determinat de presupusele relaţii extraconjugale ale soţilor, în timp ce se aflau în dormitorul matrimonial, discuţiile au degenerat, context în care Cristian Cioacă i-a aplicat soţiei sale, Elodia Ghinescu, multiple lovituri, soldate cu decesul acesteia”. Ulterior, Cioacă a dus trupul soţiei sale în cada băii principale, unde l-a tranşat pentru a-l putea ascunde mai uşor, spun procurorii, scrie România tv.

Citește și


Tudor Postelnicu, interviu despre familia Ceaușescu. Dezvăluiri despre plăcerile neștiute ale cuplului și zvonurile că Ceaușescu a vrut să-i cedeze conducerea țării lui Nicu


 

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro