Cum a depășit Andreea Marin suferința cauzată de cele trei divorțuri. Andreea Marin este considerată o adevărată emblemă a profesionalismului în televiziune. Chiar dacă s-a retras din rolul de prezentatoare, ea rămâne activă în viața publică prin activitățile în care se implică. În prezent, Andreea Marin trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu partenerul ei, Adrian Brâncoveanu, și este mai fericită ca niciodată. Vedeta a trecut totuși prin experiențe dureroase, inclusiv trei mariaje eșuate. Andreea Marin a fost căsătorită cu Ștefan Bănică, iar înainte a devenit soția unui om de afaceri turc, pe nume Tuncay. Prima dată, vedeta s-a căsătorit în 1995, pe când avea 21 de ani, cu Cristian Gheorghiță.

Cum a depășit Andreea Marin suferința cauzată de cele trei divorțuri

Andreea Marin a vorbit despre cele mai importante aspecte, învățate după ce a fost căsătorită de trei ori. Vedeta e de părere că atunci când nu mai există armonie în cuplu, acest aspect afectează și copiii, de aceea despărțirea este cea mai sănătoasă soluție.

„Doi oameni care nu se înțeleg dintr-un motiv sau altul, nici nu contează care, au varianta de a-și vedea fiecare de viață așa cum se simt ei bine. Copiii simt tot și îi afectează totul, nu le faci un bine. Ca adult, traumele din trecut se răsfrâng asupra lui.

Greva în Educație continuă, oferta Guvernului a fost refuzată. „Profesorii nu sunt de acord cu eșalonarea pe trei ani a măririi salariale”
Recomandări
Greva în Educație continuă, oferta Guvernului a fost refuzată. „Profesorii nu sunt de acord cu eșalonarea pe trei ani a măririi salariale”

Când mi s-a întâmplat și mie asta, m-am mutat, m-am pus pe picioare, chiar dacă mi-a fost și mie frică. Nu era o bucurie că trebuia să o iau de la capăt. Te descurci până la urmă. Trebuie să fii deschisă și vei găsi multe soluții, chiar dacă nu-i ușor.

Chiar dacă pleci dintr-o poveste ca asta cu mâinile goale, vei găsi capacitatea de a o lua de la capăt. Nu există nu se poate, că nu am cum să mă descurc”, spune Andreea Marin pentru Ego.ro.

Andreea Marin: „Am căzut din picioare de multe ori”

Andreea Marin a recunoscut că a trecut printr-o etapă când se simțea oarecum dependentă afectiv de foștii ei parteneri, fapt ce o seca de energie. Fosta prezentatoare a învățat cum să-și găsească fericirea și liniștea în propria ei persoană. Andreea Marin a vorbit și despre rolul credinței în procesul ei de vindecare. Citește continuarea pe viva.ro

ARTICOL PRELUAT DE PE SITE-UL VIVA.RO

Comentarii (2)

pikpik   •   28.05.2023, 22:08

Pe Tiriac nu l-a pus la socotealå...oricum isi då mai multå valoare decat meritå...

musatm000   •   27.05.2023, 22:15

Sunt multe persoaje ce au fost candva "idoli" pentru o generatie de oameni,Andreea putea sa fie unul dintre ele dar ,se vede ca a iubit banii mai mult decat orice ! Tot timpul s-a invartit in jurul bogatilor si persoanelor cu notorietate ,unii o considera vedeta eu nu,pentru ca au fost si sunt multe tinere cu capacitati intelectuale mai mari decat ale dansei si care nu au facut si nu fac compromisuri ,povestea ei de viata nu poate fi data un exemplu si atat !....

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.