Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV/ Chiar dacă la televizor ori pe scenă nu mai apare, 1Q Sapro se dovedește vedetă pe stradă
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > EXCLUSIV/ Chiar dacă la televizor ori pe scenă nu mai apare, 1Q Sapro se dovedește vedetă pe stradă

EXCLUSIV/ Chiar dacă la televizor ori pe scenă nu mai apare, 1Q Sapro se dovedește vedetă pe stradă

Dispărut de pe micile ecrane odată cu serialul ”Spitalul de Demență ”Pro Tv) dar și din zona concertistică, protestatarul hip-hoper 1 Q Sapro rămâne în actualitate pe stradă, unde, ”asortat” cu cei doi căței ai săi, își conservă o imagine inconfundabilă.

De Florian Gheorghe,

Pe numele său Cezar Cristea, cel care a făcut parte din”Morometzii”, una din primele formații de hip-hop apărute pe la noi, întoarce priviri oriunde se arată în public, barba sa lungă fiind parcă făcută din blana câinilor săi de vânătoare, doi setteri englezi. În ultimii ani 1Q s-a ocupat mai mult de teatru grație prieteniei cu actrița Anca Sigartău, piese în care a jucat dar a compus și muzică.

1Q Sapro se dovedește vedetă pe stradă

În alți ani, 1Q Sapro a atins performanța să fie cel mai solicitat solist în campanii electorale, grație melodiilor sale protestatate, cu mesaje civice, amintim ”România, trezește-te”, ”Lasă-te de furat”, ”Nu mai da șpagă”, ”Alianța maro”,  ori ”Îmi pare rău Pinocchio” (ultima fiind o piesă cu dedicație pentru Victor Ponta).

Sapro, acesta și-a descoperit vocația de actor în serialul ”Spitalul de Demență”  difuzat de Pro Tv dar și în colaborările sale cu fostul grup umoristic Distractis.  A jucat în piesa” Poveste de cartier”, ”Transit”, ”Două liniuțe” și, mai nou, ”Cum m-am lăsat de gândit”, după cartea lui Hannes Stein, piesă pună în scenă de regizorul Bogdan Muntean.

 

CITESTE SI EXCLUSIV/Cel mai mare regret al lui Christian Sabbagh. „Astăzi nu mai există acea simplitate”

Close
Închide
  Close