Mergi direct la conținut »
Netflix a anulat serialul House of Cards în contextul acuzațiilor la adresa lui Kevin Spacey
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Netflix a anulat serialul House of Cards în contextul acuzațiilor la adresa lui Kevin Spacey

Netflix a anulat serialul House of Cards în contextul acuzațiilor la adresa lui Kevin Spacey

Serialul House of Card a fost anulat. Netflix a anunțat că îndrăgitul serial se va încheia după sezolul al șaselea, care este acum în producție și va avea premiera în 2018. Decizia ar fi fost luată în urmă cu mai mult timp, însă a fost anunțată în contextul acuzațiilor de agresiune sexuală la adresa actorului principal, Kevin Spacey.

Kevin Spacey a fost acuzat de actorul Anthony Rapp că i-a făcut avansuri sexuale, în 1985. Atunci, Anthony Rapp avea 14 ani, iar Kevin Spacey 26.

Actorul laureat cu premiul Oscar a răspuns acestor acuzații într-un mesaj publicat pe conturile sale de pe rețelele de socializare. El și-a cerut iertare lui Rapp, afirmând că nu își amintește incidentul, pe care l-a descris ca „un gen de comportament nepotrivit al unui beţiv”.

În aceeași declarație, Kevin Spacey a recunoscut că este homosexual. El a spus că a avut relații atât cu femei, cât și cu bărbați, dar că acum alege să trăiască precum „un bărbat gay”. Acest răspuns a atras alte critici la adresa sa. Unii reprezentanți ai comunității gay fiind nemulțumiți de faptul că actorul a răspuns acuzațiilor prin mărturisirea orientării sale sexuale.

La aproape 24 de ore după răspunsul lui Kevin Spacey, Netflix a anunțat că sezonul 6 al serialului House of Cards, bazat pe romanul cu același nume al lui Michael Dobbs, va fi și ultimul. Decizia ar fi fost luată cu mai multe luni înainte, însă a fost anunțată acum. În prezent, nu este clar dacă actorul Kevin Spacey  va juca și următorul sezon al serialului, care va avea premiera în 2018. Kevin Spacey se numără și printre producătorii executivi al serialului Netflix, care a fost nominalizat, din 2013, la Premiile Emmy de 53 de ori.


Citește și: VIDEO | Rochiile primei doamne și secretele lor …pastelate. Cu ce ținută l-a impresionat Carmen Iohannis pe Donald Trump?


 

Close
Închide
  Close