Mergi direct la conținut »
Oana Roman îl dă de gol pe Codin Maticiuc. ”Nu e un produs al Internetului, dar s-a folosit de el”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Oana Roman îl dă de gol pe Codin Maticiuc. ”Nu e un produs al Internetului, dar s-a folosit de el”

Oana Roman îl dă de gol pe Codin Maticiuc. ”Nu e un produs al Internetului, dar s-a folosit de el”

Oana Roman și-a propus să pună la punct lumea mondenă, în fiecare joi, de la ora 15.00, live, pe pagina de Facebook Revista VIVA!  De acum încolo, viața vedetelor n-o să mai pară o lume inaccesibilă, strălucitoare și plină de secrete. Asta pentru că veți afla povești neștiute chiar din interior, de la „una de-a lor“!

Oana Roman a acordat și un interviu revistei Viva!, în care a vorbit deschis despre viața de vedetă, dar și despre cât este de diferită, de fapt, față de ce se vede în fotografii și la televizor.  ”Cred că publicul a început să înțeleagă deja că cei care apar la TV și au o viață publică sunt oameni ca și ei. Cu aceleași trăiri, cu momente frumoase, dar și foarte grele, cu tristeți și bucurii, cu drame și necazuri. Statutul de persoană publică nu te transformă într-un super om, nici într-un om neapărat fericit și lipsit de griji. Există și avantaje, și mirajul acesta al vieții publice, al evenimentelor, al publicului care te admiră. Deși sunt foarte multe vedete care aleg, în mod ipocrit, spun eu, să arate doar partea roz și frumoasă a vieții lor, în spatele acestor imagini se ascund de multe ori neîmpliniri, probleme, boli” a spus Oana Roman.

Întrebată despre faptul că, mai nou, nu numai televiziunea, ci și internetul crează, mai nou, staruri, Oana Roman a fost de părere că o singură persoană s-ar putea încadra în această categorie. Și anume Codin Maticiuc. Îl admir pe Codin Maticiuc pentru că a reușit cea mai spectaculoasă schimbare de imagine post-decembristă. Dar el nu este un produs al internetului, s-a folosit de el.” a adăugat Oana Roman, care a ales ca în emisiunea de astăzi, difuzată pe Facebookul revistei VIVA! să dezvăluie toate secretele lui Codin Maticiuc.


EXCLUSIV VIDEO/Cum este patronul Simona Halep. Ce salarii au angajații ei și cum îi tratează

Close
Închide
  Close