Mergi direct la conținut »
VIDEO EXCLUSIV/Premiat pentru ținută, Codin Maticiuc s-a amuzat și-a comentat:  ”Mă îmbrac așa doar la înmormântări și la avorturi!”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO EXCLUSIV/Premiat pentru ținută, Codin Maticiuc s-a amuzat și-a comentat: ”Mă îmbrac așa doar la înmormântări și la avorturi!”

VIDEO EXCLUSIV/Premiat pentru ținută, Codin Maticiuc s-a amuzat și-a comentat: ”Mă îmbrac așa doar la înmormântări și la avorturi!”

Zilele trecute, Codin Maticiuc a reușit ceea ce lumea credea imposibilul. S-a duelat cu unele dintre cele mai frumoase femei din România și a reușit să obțină cele mai multe voturi. Codin Maticiuc vrea să le detroneze pe dive și de pe site-urile de socializare.

De Denisa Macovei,

Îmbrăcat la costum, Codin Maticiuc și-a făcut simțită prezența la un eveniment monden. Motivul pentru care a renunțat la ținutele confortabile a fost „duelul” cu unele dintre cele mai frumoase femei din România. Îmbrăcat de Alexandru Ciucu, Codin a câștigat concursul pentru cea mai votată ținută de la evenimentul cu pricina. „Nu mă îmbrac așa decât la înmormântări și la avorturi. În rest nu. Aș vrea să menționez că-mi plac foarte tare înterviurile astea când nu ne auzim. Eu nu știu ce ai întrebat, tu nu știi ce am răspuns, dar e mișto. Eu nu mai aud pentru că sunt și foarte bătrân, nu mai aud, nu mai văd, dar totuși încă mă prezint pe aici pe la treburile astea”, ne-a declarat în stilul caracteristic, Codin, completând că de luni bune se chinuie să-și crească paginile de socializare și că este dispus să meargă chiar și la un show Tv pentru a aduna câți mai mulți prieteni virtuali.

„Deocamdată am depășit toate animalele faimoase din România. Încă nu am depășit și vreo persoană, dar urmează. În filme nu mă ajută, că la filme nu merge lumea și atunci cei 3000 de spectatori mă urmăresc deja. M-ar ajuta o emisiune ceva, ceva „Românii au talent”, să intru să zic: Bună ziua. Aș vrea și eu niște urmăritori pe Instagram”, ne-a mai spus tânărul.

Grupul de Înmormântare Strategică spune că a greșit decedații de COVID-19 din București din cauza “unor deficiențe tehnice” la DSP
Recomandări

Grupul de Înmormântare Strategică spune că a greșit decedații de COVID-19 din București din cauza “unor deficiențe tehnice” la DSP

 

Codin Maticiuc vrea  să le detroneze pe divele autohtone de pe site-urile de socializare

Mai în glumă, mai în serios, Codin a ajuns să-și verifice prietenii dacă îi urmăresc sau nu conturile de socializare. Totuși, această dorință de a avea câți mai mulți prieteni virtuali nu este pentru a-și mângâia ego-ul, ci din dorința de a face cunoscute cazurile sociale pe care le promovează la cât mai multe persoane. „Daa, îi urmăresc și pe Instagram și pe Facebook. A fost prima condiție când i-am propus colaborarea, m-a întrebat dacă i-am dat follow. Ce era să zic, i-am dat repede în timp ce vorbeam la telefon”, ne-a declarat Alexandru Ciucu, care i-a și creat ținuta cu care Codin a participat la concurs. „Nici nu ne mai urmărim, noi ne „stocărim”, adică e ceva rău între noi”, a completat și Maticiuc.

VIDEO: Cosmin Nistor

FOTO: Dumitru Angelescu

CITEȘTE ȘI:

Autorul coloanei sonore din serialul ”Umbre” a compus muzica din ”Butterfly Effect“ și ”Friends”. În tinerețe, a lucrat pe șantier și-a fost chelner

 

Close
Închide
  Close