Mergi direct la conținut »
Andreea Berecleanu, distracție copioasă cu nașii ei la Paris. Ileana și Cătălin Badiu au aniversat 10 ani de mariaj | FOTO Galerie foto
6imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Andreea Berecleanu, distracție copioasă cu nașii ei la Paris. Ileana și Cătălin Badiu au aniversat 10 ani de mariaj | FOTO

Andreea Berecleanu, distracție copioasă cu nașii ei la Paris. Ileana și Cătălin Badiu au aniversat 10 ani de mariaj | FOTO

Vedeta TV Andreea Berecleanu și soțul ei, Constantin Stan, au petrecut de minune cu nașii lor, la Paris. Ileana și Cătălin Badiu au celebrat zece ani de căsnicie.

De Dana Aramă,

În noiembrie 2016, prezentatoarea de televiziune Andreea Berecleanu s-a căsătorit cu medicul estetician Constantin Stan, acesta fiind cel de-al doilea mariaj al vedetei. Nașii cuplului au fost Ileana Badiu, bună prietenă cu Andreea Berecleanu și soțul ei, medicul cardiolog Cătălin Badiu.

Andreea Berecleanu a mai fost căsătorită cu Andrei Zaharesu, împreună cu care are doi copii: Eva și Petru.

Zilele acestea, vedeta de televiziune și actualul ei soț au fost în vacanță în Spania. Au ajuns și în Franța, la Paris, pentru câteva zile, acolo unde au petrecut alături de nașii lor, Ileana și Cătălin Badiu. Aceștia din urmă au aniversat zece ani de mariaj.


„Vacanță din Spania a continuat cu doar câteva zile la Paris. Eu mă bucur și dacă stau câteva ore la Paris și beau o cafea, așa că 4-5 zile au fost perfecte cât să schimbăm peisajul și să celebram căsătoria de 10 ani a nașilor noștri Ileana și Cătălin Badiu.

Am cântat pe străzi, am râs, ne-am bucurat că niște copii. Am asistat la cele mai romantice declarații de dragoste pe care Cătălin i le-a făcut Ilenei și la cele mai îndrăgostite priviri ale unei femei pentru bărbatul ei. La mulți ani, frumoși și plini de pasiune că voi!”, a dezvăluit Andreea Berecleanu.


Citește și: Mihaela Buzărnescu a câștigat primul său titlu WTA din carieră. Primele declarații ale jucătoarei / VIDEO


 

Close
Închide
  Close