Mergi direct la conținut »
Andreea Berecleanu s-a măritat. Cele mai emoționante fotografii de la nunta știristei cu estetician Constantin Stan
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Andreea Berecleanu s-a măritat. Cele mai emoționante fotografii de la nunta știristei cu estetician Constantin Stan

Andreea Berecleanu s-a măritat. Cele mai emoționante fotografii de la nunta știristei cu estetician Constantin Stan

Sâmbătă, Andreea Berecleanu s-a măritat cu medicul Constantin Stan. Ceremonia religioasă a avut loc la Biserica Kretzulescu din Capitală, iar petrecerea a avut loc la un hotel de lux. Căsătoria religioasă a venit la o distanță de o lună și jumătate după cununia civilă.

De Denisa Macovei,

andreea berecleanu mireasa

Chiar dacă nu este la primul mariaj și nici nu mai este la prima tinerețe, Andreea Berecleanu a știut ce rochie de mireasă să îmbrace pentru a ieși în evidență. Știrista a fost de-a dreptul superbă în ținuta comandată de pe internet la sfatul fiicei sale. Eva. Dat fiind faptul că a ales o rochie lungă și lejeră, care i-a scos în evidențp silueta redobândită recent, Andreea Berecleanu s-a putut mișca în voie pe ringul de dans. Alături de soțul ei, prezentatoarea TV a realizat un vals al mirilor, care i-a lăsat cu gura căscată pe toți cei prezenți la eveniment. Andreea nu a renunțata deloc la voal, o bentiță argintie, schipitoare, care i-a accesorizat frumos rochia de mireasă.

andreea berecleanu mireasa 2andreea berecleanu nunta

Andreea Berecleanu s-a măritat cu medicul Constantin Stan

În urmă cu o lună și jumătate, pe 18 septembrie, Andreea Berecleanu și Constantin Stan au spus „DA” în fața ofițerului de stare civilă, chiar în fața nimeni alteia decât Gabriela Firea, primarul Capitalei. Cununia dintre cei doi s-a dorit la fel de discretă precum cea religioasă, așa că, ambele evenimentel au fost ferite de ochii presei și a publicului, la petreceri fiind prezenți doar membrii familiei și prietenii foarte apropiați. Atât martori la cununia civilă, cât și nași la cea religioasă au fost Ileana Badiu, bună prietenă cu Andreea Berecleanu și soțul ei, medicul cardiolog Cătălin Badiu.

 

Close
Închide
  Close