MENIU CAUTĂ
07 Aug. 2018 14:19

Ce relație a existat, de fapt, între Valentina Pelinel și Alina Vidican. „Nu am crezut că râvnește la soțul meu”

Distribuie

Alina Vidican a fost părăsită de cristi Borcea pentru Valentina Pelinel. Cele două se cunoșteau dinainte. Alina Vidican explica, într-un interviu, ce relație a avut, de fapt, cu Valentina Pelinel.

Omul de afaceri Cristi Borcea a fost disputat de multe femei. Pe cea de-a doua lui soție, Alina Vidican, cristi Borcea a părăsit-o de dragul actualei sale iubite, fostul model Valentina Pelinel. Cele două se cunoșteau dinainte și chiar au avut o relație normală, după cum mărturisea Alina Vidican în cadrul unei emisiuni TV.

„Valentina și soțul ei mergeau în vacante cu mine și cu Cristi. Am petrecut câteva zile la San Juan, mai multe vacanțe la Miami. Nu am crezut că râvnește la soțul meu. Am avut o părere foarte bună despre ea. Eram toți prieteni de familie și ea îmi era dragă”, dezvăluia Alina Vidican, potrivit wowbiz.ro.

 

Valentina Pelinel este un fost model care s-a bucurat de mare succes atât în țară, cât și în străinătate. Vedeta a fost căsătorită cu fostul politician Cristian Boureanu. În prezent, Valentina Pelinel are o relație cu omul de afaceri Cristi Borcea. Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreună un copil, Milan, care a venit pe lume în anul 2016.

Cristi Borcea a avut un mariaj cu Mihaela Borcea, cu care are trei copii: Patrick și gemenii Mihai Angelo și Antonia Melissa. După divorțul de Mihaela Borcea, omul de afaceri s-a însurat cu Alina Vidican, cu care are doi copii: Alexandru și Gloria.


Citește și: Dumitru Fărcaș a murit. A fost cel mai mare taragotist al României


 

Citește mai multe despre alina vidican, cristian boureanu, Valentina Pelinel și declaratie pe Libertatea.

Comentarii