MENIU CAUTĂ
19 Aug. 2018 15:32

Vestea dată de Adela Popescu despre băiețelul ei. „Un lucru grozav ce ni s-a întâmplat”

Distribuie

Adela Popescu este extrem de bucuroasă pentru ce s-a întâmplat cu fiul ei, Alexandru, în timpul vacanței petrecute în Grecia.

Adela Popescu este căsătorită cu prezentatorul de televiziune Radu Vâlcan din anul 2015. Cei doi au împreună un băiețel care se numește Alexandru. Adela Popescu este însărcinată cu cel de-al doilea copil și va avea tot un băiețel. Familia se află în vacanță în Grecia, acolo unde Adela Popescu a avut parte de o surpriză. Fiul ei și al lui Radu Vâlcan, Alexandru, a renunțat la scutece.

„Încă un lucru grozav ce ni s-a întâmplat a fost că Alexandru a renunțat la scutece.
Fiind foarte cald am început prin a-l ține complet fără. Chiar înainte de vacanță mi-a reamintit Dănuca că e perioadă ideală de a face tranziția, altfel voi fi nevoită să aștept până vară viitoare.
Deci ne-am luat inimă în dinți.

În primele zile i-l puneam doar la somnuri, acum nu mai poartă deloc. Ba chiar acum m-am întors după o pauză de scris, căci s-a trezit că vrea să facă p..i. ?
Pe principiul orice evoluție cere sacrificii și putere de adaptare.
A udat salteaua de vreo trei ori până acum și, deși am cerut protecție, cei de la hotel nu aveau.
În sinea mea am zis că mai bine s-a întâmplat pe saltelele lor decât pe ale noastre de acasă. :))) Deh, sânge latin. ?

Aștept să se regleze și cu treaba cealaltă, aia mare. ? Momentan, pentru că nu e confortabil pe wc-urile fără adaptoare, bănuiesc eu că se cam abține”, a dezvăluit Adela Popescu pe blogul său.


Citește și: Ecaterina Andronescu insistă ca Dragnea să demisioneze. Spune că partidul e în cădere liberă. „De la 45% la 25% e mult prea mult”


 

Citește mai multe despre Adela Popescu, Radu Vâlcan și scutece pe Libertatea.

Comentarii