Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Actorul Stefan Karl Stefansson a murit la 42 de ani. Era cunoscut pentru rolul lui Robbie, din "Lazy Town/Orășelul leneș"

Actorul Stefan Karl Stefansson a murit la 42 de ani. Era cunoscut pentru rolul lui Robbie, din „Lazy Town/Orășelul leneș”

Actorul Stefan Karl Stefansson a murit, la 42 de ani, după o luptă de doi ani cu cancerul biliar, anunță TMZ.com. Era cunoscut de cei mici, pentru rolul lui Robbie Rotten din serialul pentru de copii "Lazy Town/Orășelul Leneș".

Un purtător de cuvânt al familiei sale a precizat că actorul a murit marți, 21 august, înconjurat de prieteni și de familie.

În vârstă de 42 de ani, din Islanda, Stefansson a jucat timp de 10 ani, în „LazyTown/Orășelul Leneș”, alături de Julianna Mauriello, în rolul lui Stephanie. Ultimul episod în care a apărut actorul, în acest serial, a fost în 2014.

Stefansson a fost diagnosticat cu cancer biliar în 2016, iar după o intervenție chirurgicală părea că se vindecă.

Mai mult, la aflarea veștii, fanii din întreaga lume s-au mobilizat pentru a-l ajuta pe actorul aflat în suferință, dar boala a recidivat și nu s-a mai putut face nimic pentru el.

Recent, a murit și Rory Healy, actor în „Nosferatu”. Fanii filmelor horror au fost șocați de vestea tristă.


Citește și: Dana Săvuică revine în televiziune. Are o rubrică săptămânală în emisiunea “Vorbește lumea” de la PRO TV


 

 
 
Close
Close
Închide