MENIU CAUTĂ
12 Sep. 2014 18:42

A plâns mult din dragoste | Gina Pistol, confesiuni sincere despre iubirile și suferințele ei

Distribuie

În ultimii ani, i-au fost atribuite relaţii cu mai mulţi bărbaţi celebri, de la crai de Dorobanţi la fotbalişti cu notorietate. Pe toţi i-a iubit şi, mărturiseşte ea, despărţirile nu au fost niciodată uşoare. Şi lacrimile mele sunt la fel de sărate ca ale tale', spune zâmbind uşor melancolic. Acum însă, vede lucrurile diferit, pentru că a ajuns la o anume maturitate sentimentală. Dacă mă uit în urmă şi dacă sunt sinceră cu mine, pot să recunosc că nu toţi au însemnat la fel de mult. Pot să fiu sinceră cu voi. Am iubit de foarte puţine ori. De cele mai multe ori mă simţeam singură. Acum înţeleg altfel iubirea. Cum o văd şi o simt eu acum nu are nici o legătură cu ceea ce credeam eu odată că-i iubire', ne-a dezvăluit Gina.
Deşi pare că-i merge bine în viaţa personală, Gina nu-şi mai face planuri. Faptul că are 33 de ani şi nu este măritată şi mamă nu o mai sperie câtuşi de puţin. Nu mi-am impus niciodată targeturi! Trăiesc pur şi simplu clipa. Sunt prezentă! Am învăţat asta din propriile-mi greşeli şi experienţe. Nimic nu-i mai important decât ACUM'.
Şi pe plan profesional, Gina se declară împlinită. Blonda face parte din echipa showului Serviciului Român de Comedie'.

«Aş face orice pentru el…»


Gina, alături de fratele ei, Paul
De departe cel mai important bărbat din viaţa ei nu e tatăl, care a părăsit-o la vârsta de 6 ani şi cu care, spune ea, are o relaţie normală pentru contextul dat, ci Paul, fratele pe care l-a crescut după abandonul părintelui lor. Avem o relaţie foarte frumoasă. Îmi iubesc familia foarte mult. Am făcut şi aş face orice pentru fratele meu, pentru cei dragi. Încă de la o vârstă foarte mică am fost stâlpul casei, mi-am asumat rolul ăsta. Se spune că nici o frunză nu cade acolo unde nu trebuie. Tot ce am experimentat în trecut m-a făcut omul care sunt acum. Iar pentru asta nu pot decât să fiu recunoscătoare', mărturiseşte Gina.

Citește mai multe despre Gina Pistol pe Libertatea.

Comentarii