MENIU CAUTĂ

Accidentări la ”Ultimul Trib”. “Este dureros. Sunt tot o inflamație “

Distribuie

După cum concurenții au aflat deja pe propria piele, competiția în Ultimul Trib” nu este deloc una ușoară, iar Sorana, Dima Trofim și Sorin Brotnei au deja un recensământ dureros.

”Suntem toți Harry Potter aici, iar vrăji de trecut zgârieturile nu avem, doar de făcut”, face haz de necaz Sorana, după ce atât ea, cât și colegii săi Dima Trofim și Sorin Brotnei au reușit să facă rost de câte o zgârietură în frunte, precum micul vrăjitor Harry Potter. ”Nici nu am putut să le numărăm până acum”, a mai spus aceasta. Iar recensământul este dureros și cuprinde zgârieturi și multe vânătâi. ”Eu sunt tot o inflamație”, spune și ”lemurul” Dima Trofim.

Cum se vor descurca ”Lemurii”, telespectatorii vor afla în reality-show-ul ”Ultimul Trib”, din această toamnă, la Antena 1. ”Ultimul Trib” este un show adaptat după celebrul format ”Nomads”. Trei triburi – unul de vedete, unul de sportivi și unul compus din oameni de rând – vor fi trimise în Madagascar, unde vor fi supuse unei aventuri exotice, care le va pune la încercare atât abilitățile sociale, cât și cele fizice. În ciuda personalităților complet diferite ale membrilor, fiecare trib va trebui să își dovedească puterea de a rezista sub impactul șocului cultural, dar și sub presiunea eforturilor fizice.

Dima Trofim

În fiecare săptămână, cele trei triburi – de vedete, sportivi și oamani de rând – se vor lupta pentru ”Teritoriu”, iar în timp ce tribul câștigător va fi cazat într-un resort de lux și va fi răsfățat zilnic, cel de pe locul doi va ajunge într-un sat alături de localnici, unde membrii tribului vor fi nevoiți să trăiască în același mod în care o fac și aceștia. Acesta nu este însă nici pe departe cea mai grea situație în care se poate găsi un trib: cei care vor fi pe locul trei vor trăi întreaga săptămână într-un loc izolat, cu resurse minime. În plus, la finalul unei săptămâni de încercări grele, membrii triburilor vor fi nevoiți să se lupte și pentru a rămâne pe insulă.

Săptămână de săptămână triburile își vor măsura puterile în competiții spectaculoase și tensionate atât pentru ”Teritoriu”, cât și pentru ”Eliminare”, pentru ca în final doar opt membri să mai rămână în confruntarea pentru miza cea mare: premiul în valoare de 100.000 de euro. Nimeni nu va ajunge însă la acesta fără a suferi transformări, fără a-și dezvălui adevărata față și fără ca telespectatorii să afle cine este cu adevărat.

Citește și

Cristina Neagu, dezvăluiri pentru revista ELLE: „Uneori sunt prea dură și prea impulsivă. Mai ridic tonul”

 

Citește mai multe despre Accident și Ultimul trib pe Libertatea.

Comentarii