MENIU CAUTĂ
04 Noi. 2016 09:04

Adda, criticată dur la scurt timp după ce a născut. Ce i-a făcut bebelușului ei

Distribuie

Adda, criticată dur la scurt timp după ce a născut. Artista a postat pe contul de socializare o imagine în care apare soțul ei, împreună cu bebelușul și patrupedul familiei. Unii dintre fanii vedetei nu au fost de acord că băiețelul ei stă atât de aproape de cățeluș.

Adda, criticată dur la scurt timp după ce a născut un băiețel perfect sănătos. „Băieții mei”, a scris interpreta în drepul imaginii.

„Dar totuși… cât este de indicat ca un cățeluș sa stea atât de aproape de un bebeluș. Este suficient un fir de păr ca să-i provoace un disconfort bebelușului, dacă nu și mai grav. Hai să facem lucrurile cu cap, să fim responsabili și conștienți de anumite riscuri, trecând peste dragostea față de patruped. Este fără doar și poate mai importanta siguranța bebelușului. Haide să nu ne mai jucăm cu ea, cu siguranța, că este un risc prea mare. Ok, sunt de acord.. nu putem renunța la cățeluș, face parte din familie, dar fiecare la locul lui.. Copilul în pătuțul lui, cățelușul pe așternutul lui, ca așa-i normal și corect pentru binele fiecăruia. Sunt conștientă ca o sa deranjez anumite persoane cu aceasta postare dar sa fim totuși conștienți de riscurile la care ne expunem bebelușii. Părerea mea, normal. Cu drag, o admiratoare a Addei!!”, a scris o tânără.

Adda, criticată dur la scurt timp după ce a născut. Ce i-a făcut bebelușului ei

Adda, criticată dur la scurt timp după ce a născut. „Fără panică”

Adda i-a răspuns imediat prietenei virtuale și a asigurat-o că nu este nimic grav în ceea ce a făcut. „Hello. Nu sunt inconștientă! Nu îl atinge pe piele. Nu stă în pățutul lui. Dacă observi în poza, bebe stă pe o pătutrică și nu direct pe pat, unde umblă câinele. Este foarte sănatos pentru imunitatea copilului să crească cu un animal. Bichonii sunt o rasa tolerata foarte bine, nu provoaca alergii etc. Deci fără panică! Mulțumesc”, a fost mesajul Addei.

Adda a născut, pe 22 octombrie un băiețel perfect sănătos. Alexandru a avut la naștere 51 cm și 3,2 kg. De altfel, recent, aceasta a recunoscut că are mari emoții și că așteaptă să își țină bebelușul în brațe. Adda este căsătorită și acesta este primul ei copil. „Bine ai venit', a scris vedeta imediat după ce a născut.  Fanii aşteptau cu sufletul la gură momentul.

Comentarii