Mergi direct la conținut »
Adela Popescu a născut, după cinci ore grele de travaliu. Primele imagini din spital
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Adela Popescu a născut, după cinci ore grele de travaliu. Primele imagini din spital

Adela Popescu a născut, după cinci ore grele de travaliu. Primele imagini din spital

Adela Popescu a născut, pentru a doua oară, un băiețel perfect sănătos. Prezentatoarea TV a postat pe contul de socializare prima imagine de pe patul de spital, alături de care a scris un mesaj pentru prietenii virtuali.

„Gataaaaaa! Uraaaa! ???? Iată chipul meu obosit, imediat ce am ieșit din sala de nașteri, după cinci ore grele de travaliu. O fotografie mai bună nu am, dar sper să simțiți și voi fericirea nemăsurată pe care o simt eu că „flățiolul” e bine, sănătos, voios și mâncăcios. Vă pupăm toți patru! ❤Radu Vâlcan”, a scris Adela Popescu pe contul de socializare.

La scurt timp după ce a devenit pentru a doua oară tată, Radu Vâlcan a postat și el un mesaj emoționant. „După ce că este epuizată, frumoasă și superbă, mă mai și sprijin pe ea de emoții! ?Vă iubesc!”, a scris și Radu Vâlcan în dreptul imaginii postate pe contul de Facebook.

Adela Popescu a născut după cinci ore de travaliu

Adela Popescu a născut după cinci ore de travaliu

❤️

Zilele trecute, Adela Popescu a postat un mesaj emoționant pe blogul ei. „De multe ori mă întreabă lumea dacă sunt fericită. Cu ce sunt, cu ce am ajuns, cu ce fac. Sau cum fac să nu mă afecteze criticile. Dacă cred că am făcut bine că am muncit până în ultima lună de sarcină sau câte și mai câte. Pentru toate, indiferent de „zona de interes”, am un singur răspuns: am ales cu sufletul, cu inima, cu drag și am ales doar lucrurile în care am crezut 100%. Așadar, cred eu, nu e cazul să ne pierdem vremea cu regrete, cât timp, la momentul în care am făcut alegerea, ni s-a părut cea mai bună și ne-a adus bucurie”, a scris Adela Popescu.

VIDEO / Interviu cu Pavel Popescu, tânărul care a ajutat din Norvegia victimele de la Colectiv. A lăsat Țara Fiordurilor pentru politica din România

 

Close
Închide
  Close